![]() |
Sokrat ST - Malesef (ft. Şanışer) [Lirik]
Şanışer Verse:
Yok güzel birşey olmasının imkanı gülüm Yani gider herkes bir anda gider herkes Sana gerçekten yardım eden kim vardı düşün Hep teksindir ve omzunda dünyanın yükü Bil ki denesende olmayacak dindarlık çözüm İşte bu yüzden de kesilemez intiharın önü Sen inkar et yaşın küçük ve hayat var önünde de Hiç bişey yapamazsın insanlık için Çünkü pis artık için geçer yani iş işten Çiğ aşa pişmiş der daha fazla risk ister Ve burnumuz pislikten kurtulamaz hiç bitmez İstekleri sistemin bu yüzden azdır istihdam Betonla salak sebeple harb ederken üstteğmen Yığılacak sürekli yere cesetlerden istifler Ama umursamazsın senin bi fikrin olmaz Anca kazandıgın paralar egolarını dizginler Nakarat: Kan ve gece gene yollar önümde ve malesef bu yol hiç bitmez Tanrı kapatır attığım her adımda önümü Sarf edecek başka bir cümlem yok kimsem yok ki malesef Sonu görünmez ama ben inadına yürürüm Sokrat ST Verse: Herşey tamam o zaman ama kurallar neden? Neden yalan var ? Lakâyit suratlar yine karanlık yine nefes aldırmıyor. Benim için yaşamak ölüme sağ salim ulaşmak demek! İstemediğin geleceği sana sunarlar, Önemli değil hayallerin görmek ya da ulaşmak Ne bileyim hissetmek falan! Kader çekil git önümden ne yaparsan yap ama bana bulaşma ! Dünya (dünya) gözümün önünden alın şunu Ne güzel hayat kendinize atıp tutun Gözleriniz bu dünyanın pembeliğine kanıp durur! Olduğunca siyahlar her gün karanlık olduğunda bir hapla Karanlığa gözlerimin morluğunda inatla Ayaktayım görenler insan olduğuma inanmaz! |
bu şarkıya bayılıyorum bu albümde özellikle favorilerimden 1i
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:26 AM. |