![]() |
üyelerimizin resimleri hakkındaki düşünceleriniz
Hiç kız yok yhaw :P
Hep erkekLermi koycak ? Gerçi Çankırıdada pek güzel kız yok ama :D |
Hahaha :D eh biraz dogru biraz biraz :D
Eh sizde yani hiccc mi yokk :D Ben cankiriliyim resmimi koyyimi :D alem güzel görsün:P [saka yaptim koyamam :D benümkü kiziyooo] |
hehehe :D Çankırıda güzeL kız oLmadığını iLk defa bi kız onayLadı :D
Valla çok sevindim :D Neyse enişteye slm rap'e devam :D:D |
HaHaHaHa...bak ayip oluyo ama :D belki beni cankiridan taniyan kizlar var bu forumda :D girls fight felan iyi olmaz :)
Jaa tek tük var :D A.slm ;-) [AaaaaaA ama olmuyo böyle hani resimler nerde cankiri ahalisi :D] |
güzel kız yokmuş sen bakmayı bilmiyosun bence...ayrıca ben buraya bi kız olarak neden resim koyayım ki çankırı minik yer..!:D
|
Alıntı:
Bence güzeL kız yok.. Haa var ama hep üniversiteLi kızlar :) Onlarda ÇankırıLı değiL ..Ordan burdan geLme ;) |
Hz Muhammed gibi ol ki Hz. Hatice gibi bir eşin olsun ...
'' yok ne alaka deseniz sizin bence güzel kızdan kastiniz vakit geçirmekhtiyac gidermek vs. vs. gibi nedenlerdir '' ResPecT.. |
:) Sevmeyi senden daha iyi biLdiğim ve yaşadığım kesindir İlhan.. ;) Bunu bilmeni isterim..!
Herkesi aynı kefeye koyma ve SİZİN diye konuşup geneLLeme yapmazsanda tüm forum için iyi oLur ;) Yazıyosun yazıyosun respect diyosun Eee her zzaman RESPECT o zaman demi :) RESPECT ;) |
Alıntı:
ama yine dogru :D cankirida güzel kiz az bucuk var...AmA cogu erkekler güzel ile seyi kastetiolar hani su foto manken midir nedir sarisin oluyolar ten renkleri bronz felan saclari uzun felan tam 90-60-90 güzel diye buna diyolarlar Asil güzelik yüz de degil kalpte olmali ;) |
Keşke söylemeseydim yaa
pffff...Neyse Yarası oLan qocunsun beni bağLamaz ;) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:36 PM. |