Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Overground (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ceza Hakkindaki Düşünceleriniz?? (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=33)

rad 06-10-2007 06:52 PM

Ceza Hakkindaki Düşünceleriniz??

bence ei bi rapper ama pek fazla tercihim diil:rolleyes:

RapubliX 06-10-2007 10:10 PM

bence overground'un en iyisi

aLLy-G 06-11-2007 01:54 AM

yhaaa eiii sewiom da göbel yha keranacı işte adam olsa :s

dupe 06-21-2007 10:45 AM

:(sevmıom cezayı ya:S

carter 08-08-2007 08:11 AM

bence işini çok iyi yapıyo ..!

evliya-ı.rap 01-02-2008 10:22 PM

ceza bana göre türkiye de baya bi yer kazanmış durumda yhani rap in ne olduğunu bile bilmeyen birisine sorulduğunda ceza derrr bhence ama bn pek ceza dinlemem daha çk sagopa,sansar,cash flow,istanbul attack saygılarım laaaaa

arafyaren 01-11-2008 02:15 PM

hakkında ortaya atılan asılsız iddaalar(ki bunları sago ve yandaşları uyduruo) onu bi ara çok kötü etkiledi.düşünsenize sizi daha tanımayan insanlar arkanızdan o.. çocuğu diyolar,şerefsiz diolar,ve daha büsürü şey diyolar,nası etkilenirsiniz,sagocu olduu için cezaya laf atanlardan kaçı cezayı tanıyoki kişiliği bozuk diyolar.herkes kulaktan dolma bilgilerle üstüne gitti.istenmeyen adam oldu çıktı ceza.neden...? fuchsu sattı album yaptı ddi sago,ama zaten o albümün prodüktörü sagopa,ayrıca fuchs la düet var.bu nası bi kandırmaca.arkadaşlar bazı şeyleri düşünün araştırın öle karar verin derim ben.cezanın son yaptığı işler ortada.biyerde okudum,aydın doğana şarkı yapan ibne yazmış ceza için.o şarkıda aydın doğanımı yüceltio sanki.hayır türkiye gerçeklerini anlatıo.insanlar nolursa olsun kötü yorum yapmaya programlanmış sanki.cahillik diz boyu.eleştirmiş olmak için eleştri yapılmaz.nyse yine uzattım tutamıyorum kendimi kusura bakmayın

kIyAm£t 03-22-2008 05:57 PM

[QUOTE=carter;1197]bence işini çok iyi yapıyo ..![/QUOTE

bncede ksnlkle adamn tipi rapi herşei spr bea...:):D

Riyazat 03-23-2008 12:08 AM

Alıntı:

arafyaren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2166)
hakkında ortaya atılan asılsız iddaalar(ki bunları sago ve yandaşları uyduruo) onu bi ara çok kötü etkiledi.düşünsenize sizi daha tanımayan insanlar arkanızdan o.. çocuğu diyolar,şerefsiz diolar,ve daha büsürü şey diyolar,nası etkilenirsiniz,sagocu olduu için cezaya laf atanlardan kaçı cezayı tanıyoki kişiliği bozuk diyolar.herkes kulaktan dolma bilgilerle üstüne gitti.istenmeyen adam oldu çıktı ceza.neden...? fuchsu sattı album yaptı ddi sago,ama zaten o albümün prodüktörü sagopa,ayrıca fuchs la düet var.bu nası bi kandırmaca.arkadaşlar bazı şeyleri düşünün araştırın öle karar verin derim ben.cezanın son yaptığı işler ortada.biyerde okudum,aydın doğana şarkı yapan ibne yazmış ceza için.o şarkıda aydın doğanımı yüceltio sanki.hayır türkiye gerçeklerini anlatıo.insanlar nolursa olsun kötü yorum yapmaya programlanmış sanki.cahillik diz boyu.eleştirmiş olmak için eleştri yapılmaz.nyse yine uzattım tutamıyorum kendimi kusura bakmayın

Bu yorumdan sonra ne deniLebiLirki..
Harfi harfine katıLıyorum Selim ;)
Yorumun için teşekkürLer..

melodrama 03-23-2008 12:10 AM

Alıntı:

arafyaren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2166)

peki cezacı olup da sagoya laf atanları hiç mi görmedin ?? duymadın???? aynı durum orda da geçerli.beni tanıyanlar bilir sagoya hastayım resmen süper birisi bence.cezada dinlerdim önceden ama sevmiyorum sagoya laf söylüyo die deil sadece onun yaptığı işleri de takip ediyorum ama zamanında çok yanlış yapmış millete kişilik meselesi yanı başındaki dostunu satmış.-bu bilgiler kulaktan dolma değil sagodan;)-

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:22 PM.