![]() |
Sansar Salvo feat. Mafsal & Xir & Rapozof - Hadi Ama
Türkçe rapin önemli isimlerinden Sansar Salvo üretmeye aralıksız devam ediyor. Üçüncü solo albümünü askıya alan Sansar Salvo bu seferde Alcatraz ekibinden Mafsal ve Ultrasonic ekibinden Xir ve Rapozof'un eşlik ettiği “Hadi Ama” isimli parçasıyla karşınızda. Bu parçada Amerika Brooklyn’den Brand Nubian üyesi old school isim Sadat X shot out yaparak Sansar’a eşlik ediyor. Parçanın alt yapısı Xir Gökdeniz imzası taşırken mix işlemleri Sansar Salvo ve Rapozof tarafından yapılmış. Keyifli dinlemeler.
Mp3 Alternatif Yansı: http://www.zshare.net/download/747720760d078146/:// Online: www.sansarsalvo.net Online: www.sansar34.com Online: www.alcatrazrecords.com Myspace: www.myspace.com/sansar34 Sözler: Mafsal Senin aileni katleden aklında Konuşmaki farkeder hakkında İçindeki şeytanın sırtında Sürekli diyor sana E hadi ama Xir Nasıl olması gerekiyosa öyle yapalım Ben sade geceleri işime bakarım Durumlar ortada hayli kalabalık Hayat aynı bi şarkıyı diyo bana bakıp Kanamadı düşünce biyerim Üç sene kovalayıp bulamadım diyelim Sokakta grevim uzakta ve yoksul Korkak olmaktansa film kopsun Hala diri hala dimdiğim Karalarım kaderime kaybedip silgimi Eksik etmem cebimden birliği Ben moruk odb gibi kirliyim Rapozof Bu meditasyon ve de yüksek tansiyon Tehlikeli silahlar elimde sinyor Misyon zordu hepte zoru denedik Kimimiz holigan kimimiz de fanatik Rap bi genetik bizde genleri Senin genin kayıp ara gez gezegenleri Kemkum edenleri gördüm gidenleri Kördüm gidenlere törpüyüm ömrüne İnsan beşer şaşar ama kaşar Çakal asortik dayıların alayıda pedal Herkes sinemacı sokaklar butafor Teste gerek yok yüksek efor Sansar Salvo Kafam karışık alışımım çalışır Alışmaya bünyene karışmaya Yanaşmayan zehir gibi vücuda saklanan yanar döner bi dağ bu lan Çalışırım huzura kavuşmaya Ruhun bu dünyadan ayrılmadan Yaşa bütün olanlara aldırmadan Kışa kömür atan bi maşa yangın bulan buna Saygım kadar kinimde var Bana düzgün duran insan yarar Şaka yakını yakala lokalim o kadar bak içine tamam hep ölene kadar..ölene kadar. Mafsal Senin aileni katleden aklında Konuşmaki farkeder hakkında İçindeki şeytanın sırtında Sürekli diyor sana E hadi ama |
ouw şet mnyaq dehşet bişe olmuş :D xir gökdeniz adamım ya =)
|
Bende beğendim (.
xir konusunda aynı şey sölicem yine bilemeyezeum .D.d |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:15 AM. |