Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Diğer (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Fuat ve Fanları (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=3069)

єραcк 03-11-2010 05:33 PM

Fuat ve Fanları

http://www.facebook.com/album.php?ai...id=33482009641

Bu nedir ya xDD
Fuat ve FanLarı xS :D şaşırtıCı xDD

ƒυякαη 03-11-2010 06:17 PM

:D:D:D:D zaaa :D:D:D

RapubliX 03-11-2010 06:51 PM

bana pek şaşırtıcı gelmedi =)

єραcк 03-11-2010 06:56 PM

Alıntı:

DepresT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25658)
:D:D:D:D zaaa :D:D:D

ahahahah :D:D:D:D

Alıntı:

RapubliX Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25659)
bana pek şaşırtıcı gelmedi =)

xDDD neden xDD Fuat'ı severim asLında ama Sago'ya dini rape alet ediosn demiş etrafında bi sürü türbanlı olması şaşırtıcı geldi :D türbanlılar rap yada fuat dinleyemez gibi bir şey de anlatmak istemediğimi belirtmek isterim xDD

Chanky 03-11-2010 07:13 PM

Alıntı:

ραηzєнιя™ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25660)

xDDD neden xDD Fuat'ı severim asLında ama Sago'ya dini rape alet ediosn demiş etrafında bi sürü türbanlı olması şaşırtıcı geldi :D türbanlılar rap yada fuat dinleyemez gibi bir şey de anlatmak istemediğimi belirtmek isterim xDD

kendin vermişin cevabı zaten :) Ama Rapin içine Din'i Katmıyor.. Sagoya söLediği LafDa Bu zaten İpekCan :D:D Sagopanın dinleyicisi fanına sölediqi bişey yok ;) :D

Malibu 03-11-2010 07:20 PM

Aynen öyle..bu şeyi birbirine karıştırma panzehir.dini rape alet etmek ayrı birşey dinleyecilerinin daha dinci olması ayrı..Fuat sagonun dinleyici kitlesi dinci vsvs diye dışlamıyor..nese ya

Zaten bazı şeyler dogru düzgün anlasanız Sago taraftarlıgı yapmazsınız.Şekil A'da gözüktüğü gibi.

RapubliX 03-11-2010 07:42 PM

Alıntı:

ραηzєнιя™ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25660)

Fuat sagoya dini rape alet ediyosun demedi ki demiş olsa bile dini rape alet ediyosun demiş ben müslüman değilim veya türbanlı fanlarım olamaz ben türbanlılara rap yapmam gibi bişey dememiş olayı bu boyutta göstermeyin.

Sago'ya rape dini alet ediyosun diyenleri de ataist fln sanmayın ayrıca, illa müslüman olduklarını anlamınız için başkaları gibi yaptıkları ibadetlerden bahsetmeleri gerekmiyor.

єραcк 03-13-2010 11:04 AM

Alıntı:

Chanky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25661)
kendin vermişin cevabı zaten :) Ama Rapin içine Din'i Katmıyor.. Sagoya söLediği LafDa Bu zaten İpekCan :D:D Sagopanın dinleyicisi fanına sölediqi bişey yok ;) :D

ipekcan ne ya bi git :D evet.

Alıntı:

Malibu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25662)
Aynen öyle..bu şeyi birbirine karıştırma panzehir.dini rape alet etmek ayrı birşey dinleyecilerinin daha dinci olması ayrı..Fuat sagonun dinleyici kitlesi dinci vsvs diye dışlamıyor..nese ya

bende zaten farkLı bişey sölemedm.
Zaten bazı şeyler dogru düzgün anlasanız Sago taraftarlıgı yapmazsınız.Şekil A'da gözüktüğü gibi.

hhaaaahaaahaaa

Alıntı:

RapubliX Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25663)
Fuat sagoya dini rape alet ediyosun demedi ki demiş olsa bile dini rape alet ediyosun demiş ben müslüman değilim veya türbanlı fanlarım olamaz ben türbanlılara rap yapmam gibi bişey dememiş olayı bu boyutta göstermeyin.
ben sadece ilginç geldiğini yazdım etrafında bi sürü türbanlı,açık bayan olmaması bana ilginç gelen buydu.Türbanlılarıda dşlamıorm onlarda rap dinler bilemezsn kimsenin içini de olay nasıl büyüdü biLmiorm :D

Sago'ya rape dini alet ediyosun diyenleri de ataist fln sanmayın ayrıca, illa müslüman olduklarını anlamınız için başkaları gibi yaptıkları ibadetlerden bahsetmeleri gerekmiyor.

Fuat'a ateist muamelesi yapan yok.Yukardada belirtildiği üzere kimsenin içini bilemeiz .

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:28 PM.