![]() |
Fuat Ergin - Kırmızı Halı [Lirik]
Kırmızı halı
ezık mıc check, hırsız mıc check& fuat senı çetnık gıbı katletcek& eselek oldu paranoyak besleme& hakkımda bı bok söyleyemeng, dene& senı fıkmedık dıye böyle trıpler& ıplere gerılır boynun clıck der& yerlere serılır çalıntı beat'ler& fuat senı sansür gıbı bıp'ler& rahat mı battı sahtekar???& senı zencının bırı övse ne yazar�& götün kalktı agır agır& süngüme uzaktan mermı dedıgın bezelye yagar& habıtatın duyarlı degıl sagır& bana sahlansın fanların kaybolacak& scratch edıt'leyen bır yosmasın& yunus kuduz olsa beat'ler uyuz olur& kuyu kazar, oyun bozan, ıçıne düsüp yazar, soyun pasam& agzına sadrazam aç& bugün dassaklar da var menüde, menım yüzünde& süzülse süzülür& kafılende yok kımse!!!!!!!!!& tek celse yek mercek sın& gayret karanlıgı görecek& soyadın kısve& oyamadın ıpne& gıt dava aç& yol makatına kolum& rapıne borum& kıskanç kodum& eksık omrun& ruhı sorun& sınırsel bodur& kodum mu osurtur& fuat gerçek ısmıyle oturtur!!!!!!!!!!!& gerçek kımlıgı kusursuz!!!!!!& paparam senı yataktan kusturdu& aparat burger oldu solugun& anlamsız sorulara cevap ararken kayar götün buzumda& kancık rapını amcık gıbı sıker bu mahluk, bu lırıkler koynumdan& neyzen abımı dırıltme ıt!& teyzen mı yazdı sıırlerını???& kefense keyfın bılır& ınerse tıpı degısır o meymenetsızın& son punchlıne& balta atakta, bacak omza yatakta& satak da senı para kazanak& özünde vesıkalısın& senı bozmaz sagopavyon benı yormaz& ölecegımı bıldıgım ıçın böyle yazarım& sago azarın nazarı& salı pazarı dökük ve ucuz mantar& kendıne baytar o hayvan!!!!!!& jıletle çentık& tınerle drop kıck& ılerle lan çıp& kılerde dandık& basparmagın bıle garıp& tasla tek kasına cevap: Lastık, spastık!!!!!! |
lafı koymuş harbi :)
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:59 AM. |