![]() |
яapSσdi'nin İsteği Üzerine
яapSσdi Buyur Kardeşim ;)
http://i45.tinypic.com/2ryowew.png |
teseqqür edirim kardşim :p :D
eline saqlıq :D |
döktürmüşün xD
|
Saolasın Hacı Yapıyoz Bişiler ;)
|
ya yapmayın allah aşkına ya hazır temanın üstüne düz yazı yazıpda paylaşmanın ne mantığı var sadece kirlilik . bi emek yok birsey yok. buraya takılı kalmayın internetten arastırın biraz. shop nasıl kullanılır wallpaper nasıl yapılır.. bu yaptığınız şeyler buraya bi fayda sağlamıyo - sadece kendi aranızda eğleniyonuz . şimdilik diyeceklerim bu kadar . şunu da belirtmek isterim burda foruma uygun yorum yaptım kimse üstüne alınıp saçma sapan gider yapmaya çalışmasın şahsi sorunları olan msnimi eklesin bu forumda altına böyle alt yazı geçmeyince yorum yapılamıyo ..
|
Sen Kimsinde Benim Çalışmalarıma Emek Yok Diyosun :D:D Senin Yaşın Kadar Benim PhotoShop Kullanmışlığım Var ;)
Hazır Tema Derken ;) Beni Tanıyan Tanıyo Kardeşim ;) Arkadaş İstedi Bende Yaptım. Zaten Gereksiz Bi Konu Olsa Yetkililer Konuyu Kilitlerdi. O Gördüğün WaLLPaPeR'in En Küçük Noktası Bana Ait Saygılarımla ByİkİzLeR Google Baba'ya Sor Bakım ByİkİzLeR Kimmiş ;) Buyur PSD > PsD Ne Biliyosundur Bu Kelimeleri Kullandığına Göre; İndir ikizler_ahmetkaplan@hotmail.com Biraz uzun Ama İdare Et :D |
konu kilit + ÇÖP (daha kaliteli paylaşımlar)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:19 PM. |