![]() |
DüŞLerimde kaLdı SevDam
DüŞLerimde kaLdı SevDam Gökyüzü zifiri karanlıkkenpembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle… Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz Çocuksu düşlerimiz vardısadece ikimizin olduğu… Zamanda uzunyaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçlerien güzel anıları paylaştıksevdaya dair çok şey öğrendik Sevmeyigülmeyi ve terk etmeyi öğrettin banayaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin… Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar Kimsenin gücü yetmeyeceği kadar sevdim Uykularımızı paylaştık seninlebir gece değil gecelerce uykusuz kaldık Aşkımız için zamansız sevdik birbirimiziumarsızçıkarsızyalansız… Dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık Ayrılıklarımızı yaşanmamış saydık Öyle ki hep birlikte olmalıydık Sözler verdik birbirimize tutamayacağımızı bile bile… Sonra ayırdılar bizi; Kimseler düşünmedi ! senibenisevgimizi Sensiz hayat yoktu Söz vermiştim sanasevdama söz… Yaşayamazdım…bu sevdayı içime gömüpseni bırakamazdım Aldırış etmedim kimseye ayrılmadım senden Sonra sen istemedin benisevdamın taşıyamayacağı sözler söyledinbu aşkı hançerledin…sevdiğim ne yapar bile demedinama ben bıkmadım… Şimdi ise ayrılığımızın en karasında kara sevda oldu sevdam Sen belki unuttunama ben unutmadımunutamadım Yeniden başlamak için çok çabaladımolmadınafile… Sadece DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM… Şimdi sen yaşıyorsunbeni öldürdünyüreğinde bana ait bir iz bile yok Hatırla söz vermiştik sevdamızayaşadıkça bu aşkla beraber olacağımıza… Yalanmış oysa…gittin hayatımdan ama sevdan hep benimle Bir gün üstümde çimenler bittiğinde bile sevdan yaşıyor olacak Beni umut kurşunuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin… Çünkü;sevdaya kurşun işlemez gülüm… |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:48 AM. |