![]() |
* SİTEM *
Sitem bu sitem Seni benden çalana, Seni benden ayırana sitem Başka kollarda olduğun, Beni ayyaş yaptığın, Dipsiz kuyuya attığın için sitem Bu yüreğin altına elini koyamadığın, Bu yüreği bitirdiğin için sitem Hissedemediğin aşk, Soldurduğun busem için sitem Denizlere sel olup akıttığım göz yaşlarımı Dalgalar vurur sahiline diye günlerce beklediğim için Aptallığıma sitem Riyasız, çıkarsız, sınırsız davranıp, İhanete uğradığım için saflığıma sitem Başımı dik tutamayıp onurumu, gururumu Ayaklar altına aldığım için Kendime sitem SİTEM ETMEDİM Bırakıpta gittin diye, Sana sitem etmedimki Ateşlere attın diye, Sana sitem etmedimki Ellerim boş kaldı diye Ümitlerim soldu diye Hergünüm dert doldu diye Sana sitem etmedimki Gerçek aşkta sitem olmaz Seven kalpler böyle yapmaz Hiç bir zaman unutulmaz Sana sitem etmedimki Git mesut ol hayatında Beni getirme aklına Mutluluklar benden sana Sana sitem etmedimki El sözüne kanıp durma Hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana Sana sitem etmedimki * SİTEMDİR! Sözlere inanmadığı için Aşk' a inanmadığı için Kendine inanmadığı için Yüreğine sitem Seni dünyası yapıpta Dünyayı yıkamadığını görünce Utanmadan hala yaşayan Yüreğime sitem Her günümü zehir ettiği için Yaşamayı haram ettiği için Sitemdir bu sitem Seni benden ayırdığı için annene sitem *** sahipsizlik için karşı gelememezlik için asalak gibi yaşamak için dünyaya insanlara sitem SİTEM EDERİM, Ümitle başlayan dost sohbetleri Ümitsiz bitince sitem ederim, Dost için harcanan tüm saatleri Kıymet bilmeyince sitem ederim İyi günde çokmuş seni anlayan Kötü günde yokmuş seni arayan Anladım kalmamış dosta ağlayan Gönül Dostlarına sitem ederim Dostlar meclisinde maddiyat olmaz Temeli manevi duygu kaybolmaz Gönül Dostlarının çiçeği solmaz Çöllere düşünce sitem ederim Mazi denen geçen günler özlenir Aslında o mazi bizde gizlenir Kalpten kalbe manevi yol izlenir Tahrip edilince sitem ederim SİTEM Güle sitem, gönle sitem, Sitemlerde yürüyoruz; Sana değil nazlı gülüm, Gönle sitem ediyoruz Güle akar, öz dinlemez, Yakar yakar, köz dinlemez, Gücüm yetmez, söz dinlemez, Gönle sitem ediyoruz Diken batar, gül yaralar; Bülbüle düşer karalar; Sevdan umutlar sıralar; Gönle sitem ediyoruz Bülbülde hazan hiç gitmez; Çeker çeker çile bitmez; Seviyorum demek yetmez; Gönle sitem ediyoruz GEL DE SİTEM ETME Ötmeyen bülbüle,açmayan güle Gel de sitem etme gel de darılma Baldan daha tatlı olmayan dile Gel de sitem etme,gel de darılma Mübarek vatanın bir karışına Kuru kütüğüne,çakıl taşına Sevdalanıp gönül bağlanmıyorsa Gel de sitem etme,gel de darılma Ak gülleri kirli eller tutanda Dalından koparıp yere atanda Çaresizlik varsa gözyaşlarında Gel de sitem etme,gel de darılma Vatan hasretini çekenler bilir Bayrağı burçlara dikenler bilir Bedeli kan olan nasıl verilir Gel de sitem etme,gel de darılma AŞKA SİTEM Aşkın ile yansam da, Ateşlerde kalsam da Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana Yanımda olmasan da, Yine yalnız kalsam da Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana SİTEM EDER Bülbülü kafese koyup da gitme, Sesini duydukça, gül sitem eder Ulaşamaz sevdiğinin yanına, Bülbül ötmek istet, dil sitem eder Her gün bakıp yollarına kul olmak, Hasretinden, yanıp yanıp kül olmak, Gözlerinde yaşlar olunca ırmak, Aktıkça ıslanan, yol sitem eder Gördünmü yananı kış ortasında, Hayal mı görünür, düş ortasında, Sevgi ile iki kaş ortasında, Konduramadığın, gül sitem eder SİTEM Bir sitem vardı Herşeyiyle benimdi Benim içindi Şairane dokunuşlarla yüklü Azad olamamış Beyinlerle süslü Öyleydi ki sitem Şiir kadar güçlü, Ne kulağımı tırmalayan Onca kuru gürültü Ne burulmuş yüreklerdeki matem SANA SİTEM Sana sitem ettim yıllarca Sana sitem ettim ömrüm boyunca Sen beni anlamadın Ben ne yapayım be zalim Sen Kalktın gece yataktan Uyku aradın kuşluğa Gelmedi bulamadın Sana sitem ettim yıllarca Ömür boyu bi kaşık suya Muhtaç oldun yıllarca Sen benim değerimi bilmedim Sana sitem ettim yıllarca Kör gözünle kalktın ayaza Yat uyu dedim bahara Sen beni deli ettin yaza Sana sitem ettim yıllarca SİTEM BANA Sitem etmek mi Hem de sana Kalkıp varmak kapına Deli gönlü koyu vermek yola Bendini yıkmış su gibi Yok edip gitmek dere yatağına Adını yazmak sana ulaşan yola Koparıp almak Alıp kaçmak Hiç bırakmamacasına Sitem etmek mi Hem de sana DOSTA SİTEM Ümitle başlayan güzel dostluğu Ümitsizce bitirdiğin için sitem ederim Senin için harcadığım değerli saatlerimin Kıymetini bilmediği için sitem dostuma İyi günümde hep yanımdaydın, Bana özelsin değerlisin derdin Ne oldu birden kötü güne döndün Can dostum gönül dostuma sitem Mazi güzeldir geçen anılar özlenir Aslında yaşananlar özeldir gizlenir Kalpten kalbe manevi bir yol varki izlenir Ama harap edilince dostuma sitem SİTEM Güle diken,sana sitem yakışır Birşey söyle,sitem olsun naz olsun Sesin bülbül mağmesiyle yarışır Birşey söyle,sitem olsun naz olsun Gönül mahzun,gözlerimin şavkı yok Senin için söylenmedik şarkı yok Suskunluğun dargınlıktan farkı yok Birşey söyle,sitem olsun naz olsun SİTEM Bendeki kararsızlığı mı soruyorsun dostum Bendeki ne bir yalnızlık öyküsü, Ne de bir hasretlik türküsü İçimde dünden kalma hayallerle, Bocalayıp duran bir sitem sadece Kararsızlıklar bütünü dünyada Umutsuzluk tarlası rüyada Ha battı batacak durgun deryada Tek başına kalan bir sitem bu sadece Solgundur, bugün burada yarın nerede Hep yalnızlıklarladır, işi olmaz neşede Dibi delik testi gibi durur bir köşede İçi hiç dolmayan bir sitem bu sadece GÖNÜL DOSTLARINA SİTEM EDERİM Sevgiyle başlayan dost sohbetleri Sevgisiz bitince sitem ederim, Dost için harcanan tüm saatleri Yerin bulmayınca sitem ederim İyi günde çoktur beni anlayan Kötü günde yokmuş seni arayan Anladım kalmamış dosta ağlayan Gönül Dostlarına sitem ederim Dostlar arasında maddiyat olmaz İlahi, manevi duygu kaybolmaz Gönül bahçesinin çiçeği solmaz Çöllere dönünce sitem ederim |
ğüzelmiş eline sağlık
|
Begendigine Sevindim Yorumun İçin Teşekkürler
|
1-2 günde bu kdr konu açtın tebrikler:D skılmadnmı hiç:D
|
Hayır :D Neden Sıkılayım ? :D
|
:D:D bilmem durmadan konu aç aç sıkılır insan:D kendi siteme bile konu açmıyorum walla:D
|
:D TembeLsin Nolcak :D:D Bi Ara El Atim Snn Sitene :D:D:D:D:D
|
tamam teşekkür ettim:D
|
:D Rica Ettim :D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:27 PM. |