![]() |
Patron ft Şehinşah - Yayınlanmamış 25 dk Mixtape [Lirik]
Underground rap yazar altımda başka bişey bekleme
Çünkü baq kafiyem altından Hiphop bizde dedikleri doğru yeraltından Has rap benim kaynağımsa gelen alkışdan Bağımlıyım tiryaki rap alemim kor Bırakmak zor çıkarlarımda küçük boy Yazdıkça insanım kendinden bulur boktanlık İlkenizse kalpten yaşamıyorsan toz ol Yazıyorum her gün kork yazıyorum her gün Yasım yorum alınca hasım döşerim ben hergün Bana bulaşmayın dedim ben dünya siz merkür Patron varken rap bu farketmez olsan Herkül Televizyon izleme fazla yetin azla Hayal gücün çalışmıyor fazla hasta nazdan Karakter olarak eğer ben kabasakalsam Sen daha feminensin o salak safinazdan Rükuş hayat sana neler sundu kanka bilmem ama Rap yapma git senin mekanınsa bariz Oklahama Bana sun bu şeyi tavan yapan yapana Kana kana şeytana tapana arkana o kara kıçınıza yoklamaaa... *********************** Brrrr Beatleri ben seçtim hepsi mixtape stil Enstrumental patron üstüne söyler çekil Çekirge ben, sen bi usta.. peqi Delinin zoru nedir ki taklit eder beni Hala burdayım kitap yazar onca harf beni Ağzına dolanmış parçalarım onca laf benim Salaklığına yanacaksın o da benim tahminim Beni taklit eder diyenler benim asıl taklidim Egolarınla uğraşma ben zaten ediyom tatmin Ne kadar gizlesende beni görünce olursun tahrik Bu rapin konusu ne böyle basit ve spastik Gel sen eğer ben ederim sana doğru yolu tarif Birkaç dörtlük döktüriyim doğal endorfinle Denesende bulamassın doğal en çok dinle Gangsta's Paradise İstanbul siri köhne Sahtelikten kurtulursa haber versin rapime Ben yaşıyorum bunu ben giyinmiyorum dostum Ben zaten rap'im şimdi şapkan senin olsun Eleştiriceksen eğer shot'gun rapim tosun Bak liriklerimi verdim yalan konuşuna kosun Maskem yerde gerçek flowlar skor Dinlemediysen eğer taptıklarına sor Benim işim bu zehir zihnimde pistol Mancınıkta taş kafiyeme gerek istopp(2X) Roast gomess Ege a.k.a Patron Flex Tanırsın beni zihnini zorla bu keeez Tabularımı yıktım şimdi Patron tek Tabancasında 6 mermi teknik teşkil et Durduramadı kimse benim sesimi şuaan Ailem çeker stresimi bense Don Juan Masal kahramanı benim en son yuran Bir çakalı bir eldeki parmaklardı boğan Yeni yılın 2. haftası ölüm günüm 1 sene daha kattı tecrübüme yavaş gülüm Kanar sürüm anılarıma mermim zulüm Ağzın açık izliceksin çünkü senin derdin ün Diss atmamam gerek artık barıştan yanayım Üstü kapalı her halukarda Türkçe rap zorda Bizleri tanımaz hiphop tshirtlü jhonny yolda Odam artık size kapalı takılın koridorda... Maskem yerde gerçek flowlar skor Dinlemediysen eğer taptıklarına sor Benim işim bu zehir zihnimde pistol Mancınıkta taş kafiyeme gerek istopp(2X) ************************************** (Şehinşah) Üçünün topu benim kıçımın kenarına değer Üçü de siki tutup kurutana kadar emer Farajit işini görür onun eline verin Dama çık a***a kol koca g**üne vazelin.. (Patron) Hasmına dönüver çok duydum kara gecelerine evine poz Çekemeyen dişi sivrisineklere karakol Kapa gözünü bu karabatan arabama var daha yol Metroda durdurun a***a kodumun adı Patron Yerime geçen adama sınamadan gazı verin ara sıra dara düşün ama dalım asılın gözüme bakma nigga çok bok Derine inelim hadi daha da derine benim miniminimi *** g**ümde dildo Kafası fena ve bide dilinde getto seratoninse yok kanında pek çok Şiddete maruz karı gibi taarruz tasması fanusa taşmasın hatrı var Aslı mülayim taştı mı şelale oldu mu hain gülgene aşkı var Külkedisi gibi kessin ablasını gül yine denedimi hali fazlası mı Turiste taciz ölüm cezasını haklı bulurum ak kefende koş gel Bende kürekle senin için ancak geride kalana bak kimindi sancak Ve de kara basıp izini sakla ahmak gene para basar evine yatla katlar (Şehinşah) Üçünün topu benim kıçımın kenarına değer Üçü de siki tutup kurutana kadar emer Farajit işini görür onun eline verin Dama çık a***a kol koca g**üne vazelin.. (2X) *************************************** 7 oldu saaaat ( şeyho ) Gecenin sesi bana maziyi getirdi Yağmurun nefesiydi 2 beden ve bitti Ellerimde hiçbişey yok senden kalan gizli Yaktım herşeyi ben bu perşembe gecesi (2X) Sokaklar özleminde dansederdi mermiler Sıkıldı kalbim ah ederken sarardı maviler Beyaz değildi ruhum artık öyle çok da Sarardı mektubum elimde yare posta Bak da görme sen hüdaya sor ki önceden Cevap verirse küsmeden akıp gidin siz maviden Sesimi kestim gözümü yumdum Amacım elime geçeni harcamak değilde her günüm çocukça maniden Hassas kudretin pamuk şeker mi baştan Belli miydi saçma duran sana borç vicdan Kara bak soğuk bu hava ve ellerimde yardan Kalma üç beş eşya çok uzakta esti yandan Rüzgarım kasırgalar kadar büyürdü ondan Kelimelerim korkulu çıkmak istemezler ağzımdan Yavaşla ruhum biraz hızlı gitmektesin Bu beden dayanmaz ki tek tek belin bükesin Adım suya yazılmış artık anladım bu kesin Fenerle yürüdüm aynı yolda gecesinde sesin .. ******************************************* Masallar aleminden bir mektup, Yeaaa Kurbağa prens denen şöyle anlatıyım Bedel ödenince öpücükten doğar yeni bi beden Fakat artık yosmanın hasmıdır kurbağa prens Zıt kutuplardan doğan aşka ABS fren Saraylarda gezip tozar Prensesin hakkı Büyücü cadıya büyümüş küçücük aklı O gerizekalıya bi öpücükten kaçtı Ama ben kurbağaya hapsolmuşum görüntüm farklı Bataklıklarda yalnız yürürüm ve bastığım Yapraklardan yolum uzun gözlerimse yaşlı Ben rap yazarım dilimde uzun ve tehlikeli Dolaşırım sokaklarda kalbim de lekeli Masal kahramanı olarak kariyerim alt üst Kaplumbağanın evi var en azından içerde paf küf Biz anca zıplıyoruz napalım bi kas güç Porsiyonda sinekli gül tartamıyo baskül Diceksin ki bu herif çoktan kafayı yemiş Evet yedim kafam bozuk övmüyo beni o sevmemiş Artık kurbağalarla takılıyım dedim sıkıldım abi Biraz da olmak isterim tekrar insan gibi yani ( aah ) Madalyonun öbür yüzü siz rapçi kurbağalar Kendime kurbağa dedim diye diss atmaya kalkarlar Arkamdan gülenler farksız Banu Alkan'dan Dişi kurbağa sevgi bilmez asıl bana sarkandan .. Bu bir masaldı sadece.. Takındığım tavırdan ve ciddiyetten sıkıldım Agresifim evet beni sevmeyenler akıllı Rap alır her zaman kulaklarımın pasını Bu parça sanırsam şaşırtır yazılı basını Neşeli bi parça dimi aslen bu bir dram Ciğerlerime ne kadar yeter sanırım 100 gram Aynalı tabuttan çıkar bigün Pamuk Prenses 7 tane cüceyle ensest grup sex Manyaklaştım gene küfürbazım bu günlerde Patavatsız dilim bi ritm biraz eğlence Kafiye yapıyorum konuyla alakasız kendimce Ben nefes alamıyorum herkesinse keyfi yerinde Ben rap yapıyorum ulan masalların alemi yok Eğer bunu beğenmessen dinlersin Kylie Minogue Kurbağa falan derken bi hikayeyi anlattım yok Punchline falan istersen dilim Kalaş Nikof Bu bir masaldı sadece.. Bu parça anlayana sivri sinek saz moruk Kal doruk noktasında kaybolup yaz donuk Bak çevrene bide kaç bunu sar moruk Sokaklarda yazıyorum her yer çok soğuk.. (2X) ******************************************** Aighht yeaa Sessiz sedasız kaçıncı albüm kansız Estim vefasız kaçıncı yıl bu bahstız Serili bedenim yoluna güller döktüm rap cansız Hareket etti bizle Patron Saian amansız Görev peşinde hep, önüm karanlık hem Gülüm batan diken bi gün biter yanan beden Zaman geçer Patron gider döner mi bilmem Akan terim silen güzel neden üzer ben derbeder Cevap verin ne geçti elime bunca yıl kafeste Selam edin şu eski okula onca track önümde Taramadım elim titrek the black rap manşette Yara benim ezik yürekte vahşet var ülkemde Parlayan madalyonum kırık yes kalbim kırık Sahralarda serap bi yıldız olmuşum sapık Düşüncelerde boğulan askerim o çölde kaçık Nedeni belli olmayan bi hüzün çöktü artık .. Bu albüm benden size hediye (hediye) Çekemeyenlerin hepsi dönecek deliye Şu garip şairin elinde mikrofon gül bahçelerinde Yalnız bu ryhme'lar bana mahsus.. (2X) Hepsi başıma üşüşüverdi yaptığım diss olunca hit Kesin sesini ryhme'ın katili phonetic ryhme shit Eleştiricek yeni bi albüm geldi size al dinle Mesafeler uzak kalıcak sen dinlerken ben nerde Ben bi gül bahçesinde kaldım öfkemle sessiz Değer verilicek insanı bilemez rapçi bilinçsiz Hala bling bling peşinde hepsi çaresiz buu Okul yolunda söz yazan bi gencim hemde çok cool Double ryhme mc my shit bu bi kayy iletinde Pussy time sizle elle takılıyo homie bye Yamuk ray tren çıktı size lan giren çıkan Kinimi size mi kustum pencerem gece puslu .. Bu albüm benden size hediye (hediye) Çekemeyenlerin hepsi dönecek deliye Şu garip şairin elinde mikrofon gül bahçelerinde Yalnız bu ryhme'lar bana mahsus.. (2X) **************************************** Naber adamım koydu phonetic ryhme'ım kapalı panama kanalı İçine düş boğul suratsız yaralı sabah o sardı yaramı Dilimi yandı acıdan o zaman yoğurdu üfle ye Ya da normal üfle mantık bulamam yeniden başlar hikaye Kim benim hakkımda ne yorum yaparsa yapsın Kirlenir aslında duygular zamanla kalsııın Bak peşin ödemedim aşkımı benim edemeden aklımı buzları erimekte Yaz günü fenomenim aksine kış günü migrenim azdı buralara serper Birazcık flow homie birazcık bong bong Birazcık flex homie yanımda home boy Derdime nafile bana gülü seçmek, bedenim zatüre belki Kafile bekler gün batımını yaşadım ölücek kelebekler bensiz Yine buna millet kare kalemini çıkarıp karalama çabasına giricek Bize gelsenler len ben ney Boş ver gereksiz alayının rapleri kurşuna dizmek lazım yol ver Gidene son kez dönmede el salla son kez, son kez ... ****************************************** Aga bi rap ordusu Patronda baba bii Tek kelimelik adam bana diss yapmışsa Arkadan izlessin beni bense hep VIP Sevemedim el vedalarını bilemedi Yaralarımı sardım hep yürüdüm anca Yol bitmedi bitecek rap zamanı geldi haklı kancık ben siyahi Sen beyaz bi rus kadınsın rapim yatak çekil salak başını yarıcak Haksız olanın adına cami dik ama nerde anladın sen koklayarak Suratına sarı rengi kim verdi tabiki Patron aa yea hoplayarak Seni sarmasın ama nasiyetsiz ol aga seni dal budak hoplatarak Kimisi dilenci kimisi amin kimisi abi kimisi aptik Tipini beğenmedim olum geç yürü önümde mezarına doğru Amin Sabır taşımla mezar taşını değiştirdin gördüm ses etmedim ama Taş çatladı engeli aşamaman için ekstra duvar ördüm ************************************************** ******* Dünyama kara bi leke, rüyamda savaşır melek Bilinçaltım sarhoş, kelepçelerle sevinmek Çok zor dönüp gitmek çok yol ayaklarım Yorgun.. Meyhanede soldun.. Şimdi gel de gül sen ellerimde külfet Sigaramı küllerimi dök yine üzüm sanıp üfle Ama yok yok yok yok dönücek hali yok Kendi yoluma bakarım taş koyanlara Patron Commercial edası sedasız vefasız Haksızsam affetmek zehirdir belalım Perhizde kalbim sen yoksan da rapi Deli bu sevdiğim yüzüm pastır lakin Boş ver senin rapin dost der Bi numara yol ver sevinene coast çek ver Beni ez geç üstüme basıp seç Hakettiğin farklıdır aslen nihayeti kasvet Sırada çok rapçi var çok beklersin kol acıttı Yanımda yok sevgi az çok dekleşir bu yol uzundur aboov.. Zamanın doldu kara listeme yazdım doğru Yanlışların içine düş alayınız rüküş Müzik güç demek yaşına bak gülünç (Şehinşah) Kötürümlü kaygılar , Sömürümlü Ryhme'ım Alamut okulu kapalı manita bulana dek meramım Sarılı belime , Takılı koluma , Sarışın All Commercial (Heeeyy..!!) Buraları benim aşkım rap Durumuna göre başka renk (Şeyhooo) Tribünlere flow deer Kötü günlere bi son veer g**ü büyüdü bi don veer giysiiin (Patrooon) Körü körüne bi son veer Sürü halinde punchline Yürü düş önüme kaan teer rahatsıınn.. Zamanı doldu bu yanağına kondu bu Dudağına doğru bu kadar mı oğlum? Neme lazım yordu, Bi kadın sokuldu Bi yanım sarıydı bi yanımsa doldu Elimde viski Dilime dilini değdir hadi bebek Bu parca bitene dek benimle kal ve Bozalım herbi yemini Rap müzik benim bu sahne Vede seviştiğin şu kahpe Geri getir benim bu yaz zemini titreten sesim bitane Patroon vede ben all commercial Kraampon gibide punch it rhyme'ım Flow show bu Yetişemezki Time'ın Dur orda ve beni seyret Hani belalı style'ın..? Zamanın doldu kara listeme yazdım doğru Yanlışların içine düş alayınız rüküş Müzik güç demek yaşına bak gülünç.. ************************************************** Dünya hep adil değil sokaklar sahil Gafil avlanıpta düştüğün çukursa ahir Lakin takip ettiğin bu çizginin sonuysa kabir Artık dualarım şahit.. Sakinim.. Eskiden olmadığım kadar sakinim Ve sevdiğim onca insan artık gel hala bakiyim.. Hararetiyim şairin gökyüzündeyim Ve kimsenin olamadığı kadar da sahteyim.. Halsizim.. Umutlarını öldüren bi caniyim Doğru yolda gitmek isteyen bi faniyim.. Telaşlı günlerim.. Küçük bi mızmız çocuk yüreğime saklanmış Büyüyünce arsız yolun başında darlanmış Unuttuk aşkı ve sahilin başında kış Ateş yakar ıssız kalabalıkta kalmışız Matematikle çözmek ister ufacık aklım Sebepsiz ayrılıklar hasret yüreğimde saklı Hayat, beni benden aldığı gün haksız Kayıp, simamın resmini çizdim mahsus Hayır, nefsimi körelten şaheser kim Kaybettiğim benliğim ve sayfalara takvimim.. (2X) Yolun başındayım hile değil maksadım Hep aynı yoldayım yakın değil ki son adım Tanrım yardım et sağım solum talan Kanar kalın kafamda tavaf eden yaşam yalan.. Bakmasaydım onca nuru gözüme eksik ettiler Yar masaldı en sonunda sustu mutlu besteler Kan tükürdü ruhu kustu görmeden Gidipte kırdığım o kalbin intikamı geldi geçmişten Seçtiğim rüyamın tersi gerçek aslen Melek yüzünü gizler artık uzak benden Kevaşedir şu toprağın kanında büyümeyen Çiçekler sulak bi tarlada kurur o dıkenler Yaralar bereler, acıtan sözler Kanayan dizler bu aralar çok beter Konuşan gözler hesabını yapmaz ki Herşeyin bi sebebi yok gönlüm öyle aptal ki Hayat, beni benden aldığı gün haksız Kayıp, simamın resmini çizdim mahsus Hayır, nefsimi körelten şaheser kim Kaybettiğim benliğim ve sayfalara takvimim.. (2X) *********************************************** Zihnime yerleşmiş asalak bi bakteri Kafam düşer durumda kanka bana shot verin Sen piyonlarını sürsende her şekilde şah benim Beynim allak bullak olmuş bana benden bahsedin Savaşmaktan yoruldu bu eller şimdi ah çekip Başımı yasladığımda düşündüm bu tahlenin En ucundayım düşmek var ama oysa bak zemin Betondan ve dönmem lazım hislerimle raks edip Kim yanımda kaldı sanki eski masum haliyle Bir yanım yakandı junkie kesin arzum tatilde Sıkıldım bu tüm bu saçmalıktan şuurum takipte Kavşaktan döndüm demin görüşürüz ahirde En sevdiğim şeylere baktığımda artık onlar bile Yol göstermez bana sanki aklım gitti Darwin'e Düşündükçe bunaldım ben uzaklaştım harbime Sanırım yollar kapandı sen ulaşmadan kalbime.. Scratches .... Yenik düştüm tekrardan yenik düştüm ben yoktan Şimdi geçer zamanım hayatımda zigzaglar Fake veren işleriniz sizde kalsın dişleriniz Dökülmeden uzaklaşın yanımda ve gelmeyiniz Bir daha ASLA kula kulluk SAÇMA Ayrıyetten yosma peşinden koşmam Beni yordu tasmam koptu köpek yaz lan Dinlesinler aslan gibi rapini yap lan Korkmadan insanlar duysun artık kolpadan Yazdığım lirik değil bu eskilerden hatıram.. Boş bi çölde mecnunken bitmiş zaten mataram Onurumdan kalanlar tek parça hala tutamam Layık olduğun tepeden bakmak değil zemin kat Kim aldıysa aklını git de havanı ona at Beni aklından geçirme sıcak yatağına yat Yeter mi bitch .. Yeaaaaaa |
çok sağol izzet =)
|
süper bi mixtape fakat bi - iki şarkıda şeyho var albüm komple patron ft. şehinşah değil teşekkürler izzet
|
Alıntı:
|
severek dinlediğim bi mixtape emeğine sağlık
|
bu çok eski 2004 de felan yayınlanmıştı genede güzel çalışmalar (:
|
güzel çalışmalar saol izzet
|
Alıntı:
http://www.18yer6.org/forum/patron-y...tape-t323.html |
Ben teşekkür ederim arkadaşlar.