![]() |
Patron - Söndürülmüş Yıldızlar ve Şaşal [Lirik]
Söndürülmüş Yıldızlar ve Şaşal
zaman çabuk geçer.. çevrene bak bi.. nekadar büyümüşüz onca gün aynaya bak bi heryerde hatıra kimler geldi geçti vakit geldi çattı artık çocukluğum eksik içimde yaşlanmış kocaaamann bi adam.. yüzümde maske var.yalanlarla savaşan.. ve galip onca meydan.. harabe gönle kalkan.. semavi şehre baktım..önümde yaşlı sokaklar.. irkilirdi yüreğim acıyı tekrar hatırlar gülümserdi yüzüm bazen anılarıma bakınca.. ömür k ısa.. derdi oysa çok uzun yatınca düşünür oldum dursa keşke saatler o dakika.. paramparça bazı hislerim kapım çalınca kilidi sakladım sedasız olsun gelen yol boyunca.. ilerleyip dururken akrep ve yelkovan.. saplantılar kriminal.. düşünmemekse zor olan.. Belim büken nedir bilirmisin sen asi şeytan.. elim diken..yanar yaram kanarsa dahi kandan şikayetim yok ve damla damla gün sabahtan.. beklerim karanlık bitse geçmeden zaman.. Maziyi açıp bak,neden kanar yaran? tirkayi olduğun sular durur nehir kurur sabah damağında kalan tatlar acıya kaçmış anla son gülen kim olmuş hiç bi önemi yoktur oysa kulaklarına fısıldarsa ecelin kapında.. gözyaşınla yarattığın o küçük kalbin kaçınca, umudu astım pervaneme yatak odamda.. hançeri kalbimde,güneş batarsa dahi alnım ak! yüzü koyun uzandım şiir yazmak aklımda sayfalara yetişemedim ben yazdıkça o kapkara saltanatım yıkık bir el uzattım aynaya kırıldı birden utandı hasret başına vurunca.. uyku tutmaz sarhoş olsamda,mayhoş renk verdi geceye bi bardak daha koy bari kadehe kim kalırki kandan olmayan namlu yüzüme dönünce, çok vakit geçirdim çok zırvalarmış gözüm görünce dakikalar geçer saatler var daha.. bu son ve da teninde benimle,elveda.. oyun biter,devamı yağmur ve hep cefa güleryüzümden haz etmesin yar bir daha.. Mutlaka dinlemenizi tavsiye ediyorum...:cool: |
Kimin şarkısı :D
|
Ksura bakmayın beyler eklemyi unuttum tabike de Patron Flex :D
|
hehe :D patronu severim ama saian pek sevmiyorm :D dinlerim link koyarsan :D
|
|
emeğine sağlık patron dinlerim ama her zaman sago öncelikte :D
|
Kajmeran her zmn en önce dostm... :D
|
kasva kasva ;)