![]() |
Pit10 - Dolambaçlı Yollar [Lirik]
İNDİRMEK İÇİN TIKLA Dumanlidir bugün kafam, kader bulanmidir? Bir damladir bu harbe darbe yalana can midir ? Kader hocan midir? Ahiret kocan midir? Meziyet eziyet etmek oldu, yarina açilan kucakmidir? Uzak midir ümitler? Herkes bekler yarini! Bu kalabalik ve kaosta tantana aldi basini. Bir ruhla onbinlerce ruh gördü mezar tasini Laçkalasti kalpler imam efendi yoldu saçini Doldu dünler, ne oldu kaldin. Son bir soluk aldin! Namlu ve mermi görülen son sey, ebedi rüyaya daldin. Aileler ise derbederdir, insan oglu kaybedendir. Trafik lambasi altinda can veren bedendir! Bugün yarin yarim kalan kanli dava öbektir. Kötektir her bi gün vede göbek atan köpektir! Ne ses çikti nede arayan soran var Herkes bir çiçekse milyonlarca solan var! Dolambaçli yollar bitti labirentte son kapi Tek bir kursun aldi cani kalbi son kez zonkladi Dostu bildi çok kez, yaninda herkes olmadi Hayalmi gerçek sentez? Yarin ümitle dolmadi! Her sokakta kavga, her sokakta kan var! Bileklerimde agri, ellerimde kanlar Geçmisim ve dünlerim yarina aglar Insan oglu yarina karayi baglar! Dumani vurdum beynime kafam bi dünya Korkularla doldu gördügüm o rüya Sevdiklerim çekti gitti, beynimde hülya Sardigimla aradigim mutluluktu güya! Korku yoktu lakin gögsümde kaygi vardi Kimisi pesime düstü, kimisi kaygilandi Anlatilmaz hiçbir dogru, silahla algilandi Dürüstledim kötekle ibneye saygi vardi Satirlarimi yazarken ben bugün bir banktayim Bogaza dogru bakan ücra bir parktayim Gögsümde bir kirik kalp, kafam bozuk Dudaklarimda tütün Hava ise soguk. Dolambaçli yollar bitti labirentte son kapi Tek bir kursun aldi cani kalbi son kez zonkladi Dostu bildi çok kez, yaninda herkes olmadi Hayalmi gerçek sentez? Yarin ümitle dolmadi! Bugün bitti oyun, yarin zaten yok ki, eridi Kendine gel nerdesin? Hayat film seridi Zar atildi önüne, sans yok mezar kazildi ölüme tolerans yok! Dar-i dünya denen tiyatro,sahne büyük bilanço! Güzel oyundu bravo alkislari duyan yok! Uyan kork kalk, aç gözünü bak. Kelimelerde yersiz, cehennemdeyiz yerme biz. Kederi kadere denk, son sahneydi kara çelenk Azrail kapini çaldi iki tarafta kara melek Bana kelek bu dünya, insanlarsa farksiz degil Seyir ettim bu sehirde kitle imha fiil Baris ise felsefe, imkansiz bir teorem Arka kollamakta her bir kimse, ögren insan ögren! Okunan ezan ise öglen, ne ilk ne son yolcu! Labirente adim attim hayat koydu! Dolambaçli yollar bitti labirentte son kapi Tek bir kursun aldi cani kalbi son kez zonkladi Dostu bildi çok kez, yaninda herkes olmadi Hayal mi gerçek sentez? Yarin ümitle dolmadi! |
eline sağlık
|
önemli değil kesin dinlemenizi tavsiye ederim :)
|
Alıntı:
|
İlk versde bi Cümle Pit10 bi cümle Sansar Sölüyor 2.VersTamamen Sansar 3. Vers Tamamen Pit10 Yazmayı unutmuşum..
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:33 AM. |