![]() |
Demo Yarişmasi
Turgay K tarafından daha önce 4 kez düzenlenmiş olan demo yarışmasının 5.si 11 Temmuz´da başladı.Ayrıntılar haberin devamında.
-Yarişma 11.07.2008 tarihinde başladı geç kalmayın ! -Yarişmaya herkez katilabilir, yaş siniri yoktur ! -Yarişmaya sadece Turgay K nin verdigi Beat üzeri kayit yapilabilir ! -Verilen Beatlerden sadece 1 tanesini secip, ona kayit yapabilir ! -Daha önce Beat the Mic Demo Yari$masini kazanan aday, yari$maya katilamaz ! -Demonuzu 31.07.2008 tarihine kadar kayitlayip demo@melankolik-agressor.com Mail adressine sadece "link" (Rapidshare,Upload.to vs.) olarak gönderebilirsiniz! -Kazananlar 01.08.2008, Cuma akşami Saat 20.00 de www.melankolik-agressor.com BEAT THE MIC 5 Bölümünde aciklanacaktir. -Kazanan Aday sadece Turgay Korucu tarafindan secilecektir. -Beat the Mic Yari$masi, Turgay Korucu tarafindan "Underground a destek " Kampanyasi olarak görülmesi gereklidir "Köstek" degil ! Yarişmada ilk üc e giremeyen adaylar, birdahaki BTM Yarişmasinda şansini tekrar denemelidir! BTM Yarişmalari her 8 Haftada bir düzenlenecektir ! - Verilen Altyapilar sadece BTM 5 icin kulanilacaktir. Ba$ka E.P veya Albümde bu Altyapi kulanimi kesinlikle yasaktir ! - Verilen Alyapilarin uzunlugu 1 dakika ve 2 dakika arasi uzundur. Bu mahsus Turgay Korucu tarafindan böyle servis edilmistir ! Sadece 1 dakikalik bir part okumaniz/kayitlamaniz yeterlidir, bütün bir parca yapmaniza gerek yoktur ! -Yarişmaya busefer her ülkeden adaylar katilabilir. Kayit Dili istediginiz Dilde yapilabilir ! -Yarişmayi kazanan aday TURGAY K / MELANKOLIK AGRESSOR EP 4 de Turgay K ile bir feat yapma imkanina sahip olacaktir ! -Melankolik Agressor EP 4, Ekim Sonu-Kasim yada en gec Aralik 2008 Aylarinda Servis edilecektir ! Turkay K´dan beatini alıp yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar,Turkay K´nın myspace adresi aracıığıyla iletişim kurabilirler. Online:www.melankolik-agressor.com Myspace:www.myspace.com/turgayk |
Bence Okuyan Bütün Mc Ler Katılsın, Tecrübe Tecrübedir, Ben katılıyorum
|
myspace'den ekledim bende katıLıyorum ;)
|
benim şarkım hazır dinlemek isteyenlerle paylaşmak isterim :o
http://rapidshare.com/files/13193125...TM5__.mp3.html |
kısa*öz*çok güzL bişi bnce emeğine sğLk araF:rolleyes:
|
sonuclar acıklandı :D birinci Fransadan bi mc, ikinci :D BEN :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31 PM. |