![]() |
A$kım saçım nasıl olmu$??
-Alo A$kımmm
-Efendim canım -Ay Aşkım şimdi beni görsen kesin heycandan bayılırsın :rolleyes: -Nie çıplak mısın ? :D -Aşkım ne alaka yha :mad: saçımı kestirdim -bunun için mi heycan yapıcam yani -Ama :( -Aşkımm saçım nasıl olmuş? :rolleyes: -çok güzel olmuş hayatım -Çok ucuza kestirdim yha sadece ... YTL :) -yuh a$kım o paraya ben bide sünnet olurdum -yha :( -Aşkım saçımdaki deişikliği fark ettin mi ? -evt aşkım :hmm: sanki sağ tarafı daha uzun kesmişler -evt aşkım -gel bizim berber osman abiye götürim seni valla milim şaşmio hiç bi tel -A$kım Saç modeli böyle :mad: -hıı gerçekten mi deişik bişey olmuş hayatım ama yinede osman abi.. -Sus hayri :mad: -A$kım saçın çok farklı olmuş nerde kestirdin -bizim selahaddin abi kesti a$kım çok baba adam valla :cool: -hiç cool olmamış mehmet :mad: -ama az önce farklı olmuş demiştin a$kım :( -o selahaddin abiden önceydi - :( -A$kım bende bi değişiklik görüyo musun ? :rolleyes: -tabi a$kım saçın.. -evt a$kım yha çok dikkatlisin :rolleyes: -saçındaki tokayı yeni almışsın -geri alıyorum Levent :mad: El Emeği Göz Nuru Copy Paste Deil alın teri :D |
super yha yarıldım :D:DÇok ucuza kestirdim yha sadece ... YTL
-yuh a$kım o paraya ben bide sünnet olurdum KOMEDİİİ:D:D |
evet yaa bende koptum teşekkürler emeğine sağlık .
Aşkımm saçım nasıl olmuş? -çok güzel olmuş hayatım -Çok ucuza kestirdim yha sadece ... YTL -yuh a$kım o paraya ben bide sünnet olurdum -yha evet bu bu süperdiiiii :D:D :D |
-Aşkım saçımdaki deişikliği fark ettin mi ?
-evt aşkım :hmm: sanki sağ tarafı daha uzun kesmişler -evt aşkım -gel bizim berber osman abiye götürim seni valla milim şaşmio hiç bi tel -A$kım Saç modeli böyle -hıı gerçekten mi deişik bişey olmuş hayatım ama yinede osman abi.. -Sus hayri harbiden yaf bu bölümde süρeer olmus |
saolun gençler :D:D
|
puhaha çok güldüm yaff emegine saglık :D:D
|
:D:D:Dspr pylasm icin tskler
|
puhahahahahha bunun erkek versiyonuda şöle
hayri- saçımı kestirdimde geç kaldım abi osman---saatler olsun sonunda çok konuşmak öle bişeydie hatırlayamadım |
çok komik fıkralar emeğine sağlık
|
paylaşım için saol
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:41 AM. |