![]() |
küfür..
la arkadaşlar forumda bayan arkadaşlarımızın sayısı oldukca arttı hem onlar erkk arkadashlardan daha cok online dieceim su ki her konuda kufur oluyo bence artık kufur yasaklansın ne biliim bir kaç gün mesela non post cezası felan alsın die düsünüyorum sadığa duyrulur SAYGILARIMLA
|
bencede iiyi olur ceza olmasa bıle çok kullanılmasın
|
arkadaşlar küfür zaten yasak moderatör arkadaşlar da biraz daha ilgilensin de küfürlü mesajları editlesin üye arkadaşlardan da rica ediyorum(z) lütfen dikkatli olalım seviyeli bir forum olduğumuz belli olsun ki sesimizi geçirebilelim bi organizasyon olduğu zaman fln kaliteniz bundan ibaret diye cvp görmeyelim başka sitelere kıyasla kaliteniz bundan ibaret diye cvp görmeyelim
Saygılar..! |
eFEt adİl haKlısıN.. :) Nan hATta BEn a.. diOm bazen bi daha etmeiim diqaatLi OLam ... ONlar İçin de öz.dlrm. :$
|
Alıntı:
diqaat değil dikkat eFEt değil evet diOm değil diyorum kullanalım kusura bakma ama Türkçe'mizi böyle kendi elimizle yok ediyoruz! Saygılar... |
Alıntı:
|
ii düşunmussun enigma bencede biraz kısarsak küfürleri daha ii olr
|
kısaltmaları da mı kullanmayacas???
|
o anlamda diil:cool::p
küfürlerde kısaltmadan bahsetmiştim ben:p |
Nie biKac gun oLuo ya EbediYen Ban Yesin. Benm Hatun Var Forumda oLmuo yani :D
SadeCe benm Hatun İcin diiL. Diger KızLarda BacımDır. Küfür oLması cok Sacma. Küfürsüz oLarak DerdiMizi anLatabiLiriz. He egerki AnLatamıyoSak Foruma girMeyeLim biDaha |
kısaltmalara bari ceza olmasın
|
tamam küfür yok anladım
|
Alıntı:
|
bencede küfür yasaklansın her ne kadar dilimize dolansada kötü birşey sonuçta :D
|
Alıntı:
|
bayan arklarda war sonucta yani
|
ha şunu bileydin:)))
|
lan iyiki ısrar ettik milletin maskarası oldum :(:(:(:hissyfit::hissyfit::hissyfit::sad::sad::sad :
|
Lisan_rap ve ben birbitirici konuları Geyiğe ÇEVİRMEYELİM..
|
tamam özür dilerim
|
a.q de yasakmı arkadaslar? bileim yani dimi;)
|
ben de onu sordum ama sormas olaydım:D:D:D
|
saol be BURCU :D:D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:07 PM. |