![]() |
çankırı break dance
çankırıda olan arkadaşlar gözünüz aydın belli bi ücrete tabiii tutularak break dance dersi werilir aLLy-G ehuehu
|
heuheuheu SEn mİ werİON derSİii
|
qım werıo::D bıde ben nerdeyse evde kaldım :D kartlastım bu yasda olurmu ogrenırmıyım:D
|
arkadaşlar hepiniz bilirsiniz belki çankırıda iki iyi çocuk var break dance yapan organizasyonlarda onlara ulaşmanızı sağlayabilirim adı kemal can diğerinin adını bilmiyorum bilginize...
|
diğeri de yalçın :D
|
paylasım ıcın saolun yawww
|
Alıntı:
|
abey ne kodar:D:D:D
|
doRu sÖLüor sercan bayadır yapIO bu işi... sercan sN bNİ tanımanda ben tanıom sizin karşı bloqlarda oturuoz xD nicq seqe :D
|
Alıntı:
|
Güzell Ama Break Boyların sokaklarda dansını Writerlerin İllegal yada legal sokak sanatlarını yapmalarını bekliyorz.. HipHop cİTy...
|
Walla Çankırıda Yalçın , Kemalcan , Şahin , Bi Kaçtanede Üniversiteli Arkadaşlar Var Pc Başından Konuşmak Kolay SercaN Kendine O Kadar Güveniyorsan Hodri Meydan Kapışın Break Dance Yapın Mekan Benden Kapışmak Sizden .. Kapışın Görelim Kimin Daha Güzel Break Dance Yaptığını ..
Mail Adres : medetsiz.munzur@hotmail.com Açık Adres : Naturel Cafe & Disco ( Maltepe Dershanesi Arkası ) Hodri Meydan .. |
:D BöyLe bişey oLsa süper oLur
AsLında Çankırı Freestyle King yarışması oLsada oLur :D Süper sarar valla :D |
ne freestyle king i la daha kimsenin albümü yok free king diyon:Dama break dans kapışması olabilir;) sercan senden cvp bekliyoruz :D
|
İnsanın o anki akLından geçenLeri kafiyeyle sıralayarak karşısındakini yerin dibine sokmayLa !! Albüm arasında nasıL bi bağLantı kurdun gerçekten çözemedim :) ?? Albüm oLması şart değiL .. Bu işi biLen adam her türLü yapar Sadık ;) Ama brek yarışması oLursa daha çok sarar ve rağbet görür ;) |
albümü yok derken daha o kadar gerideyiz demek istedim erenay
birşeyler yapmak için biyerden başlamak gerekiyo her istediğin şıp diye olmuyo;) |
Benimde anlatmak istediğim freestyle şıp diye oLur zaten :)
Önceden tasarLarsan ne anLamı kaLır ?? Neyse konuyu uzatmaya gerek yok Respect ;) |
erenay kendine çok güveniyosan forumdan başlayalım düzenle bi battle turnuvası kimler katılıyosa tarihleri fln ayarlayalım yapalım;)
|
Sadık katılsa katıLsa 6-7 kişi katıLıR..Sende biliyosun ??
E ben ne anLarım o zaman o işten :S .. 6-7 kişiyLe battLe'mı oLur ? Ama çok isterseniz bi 2-3 hafta sonra yapaLım Bu araLar yazıLıLar falan baya doLuyum. :( oLarmı ? |
Alıntı:
|
ooooo :D büyük kapışma war :D Hade bakaLım gençLer :D
|
Alıntı:
Üstünden Ne Parası Kazanacam NE Zaman Kapışacaksınız Tarih Saat Zaman Seçin Ki İzlemek İsteyen Arkadaşlar Olabilir .. :cool: ßeni Ararsan İyi Olur SercaN .. Tel Numaram : 0506 372 02 98 -- 0546 456 75 54 --- ( 0376 ) 212 71 70 Naturel Cafe & Disco Her Türlü Düğün Nişan , Sünnet , Kına , Doğum Günü , Parti , Konser Organizyonlarınızda Arayabilirsiniz :) Ses Sistemi , Profesyonel Sahne Sistemleri , Professional Sanatcı Sahnesi Kiraya Verilir :D :cool: |
Himm bu break dance isi iyimis :D acaba giden olcakmiymis:D
Bu ara bende Kolbasti oynuyorum'ögreniyorumda'cochhh manyak bisy yaw :D tam tavuk dansi :D |
Oda güzel :) Arkadaşlar İzlemek İsteyenLer Burdan Yazsın Please :P
|
Peki bu Naturel Cafe & Disco nerde ?
|
Ben izLemek istiyorum :D Bi iş veya tersLik çıkmazsa kesin geLirim :D
|
Adres : Cumhuriyet Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi Susam Sokağı Şaziyem Apartmanı No : 1 / 1 ( Maltepe Dersanesi Arkası - ABC Kırtasiye Karşısı )
|
Alıntı:
|
ben yine de varım ama çok meşgulüm..2 aydır falan bişi yaptığm yok .. paslandım.. biraz zaman geçsn...rahatlaym kendimi toplayıp hazırlanıyım... QKe ??? ;)
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:43 PM. |