![]() |
Slmm..bundan sonra bende aranızdayım :)
Mrß arkadaşlar siteyi yeni gördüm gerçekten hoş bi site olmuş :) artık bende aranızdayım ;)
|
hosgeLdin..
|
H.ßuLdum TşkLr..(:
|
hoşgeldin..
|
hoşgeldin SuNShiNe
|
Aramıza h.g hayırlı forumlar ;)
|
çankırıdan mısın
|
hosgeldn kardesim biraz kendini tanbıtırsan belki yuzyuze bakyrzdur surda bi tanyalım seni aslın astarın nedir?
|
hooşgeldiniz aramıza online olman dilegimle
|
Evt haklısınız kendimden bahsetmeyi unutmu$um :D ismim Ay$e öğretmen lisesi 11. sınıftayım :)
|
Hg ayse dun aksam sızın pansıyonun kantınındeydık tostlar super olmus :D bıda gelecez
|
h.b t$kLr.. Hasan abiye ileticem tost konusunu eminim cok sevinir :D ehueheue :D
|
walla cok sevındık ozzy le bı yedık bıda yıyesımıs geldı ama paramız cok azdı 50 ytl vardı :D
|
yazık yha o kadarcık parayla üzüldüm valla :( :D neyse yarın cuma cami önüne :p mendiller benden :p:D
|
walla yarın paramıs olur gel bıs sana ısmarlayalım :D
|
ehueheu :D allah razı olsun :p çok isterdimde tosta alerjim var :D
|
heheh pohaca ısmarlarız ayıpsın bu arada sana pm attık msjlarını kontrol edermısın
|
kıssss ayşe napıyon sen burda yaaa vay be ne güzel bende diyorum kim bu o da bizim pit10 cu kıss çıktı:D:D sen okula gelmeye düşünmüosn sanırım bak yarın nevruz var bence kaçırma ali kaya falan:D:D:D:D
|
ben düşünmüyom ama bisimkiler git die çok ısrar ediolar kıramicam onları yarın geliorm :D ne nevruzu kısım nevruza gelirsem ali kaya bana damat buljak :D:D bu fırsatı kaçırmasammı ne :D
|
Bizim nevruz süper olur kesin davul zurna ve ali kaya mükemmel üçlü :rolleyes: zuhahaha :D:D:D
|
bızımkı daha gusel olur :D
|
siziki dahamı güzel olur ehueheu sen daha büyük izci (hatta XXL) ali kayayı tanımıyosun :D:D kesin kopucak okul :D:D ben orda olamicam ne yasıkki :(
|
bi de nevruz olayı çıkmış bizim zamanımızda (yani geçen sene fln:D) kutlamıyolardı şimdi bütün okullarda yapıyolar heralde gün boyu mu sürüyo nasıl bişe ?:D
|
Bizim okulda geçen yılda kutladılar hatta öğleden önce kutlayıp öğleden sora sınav yaptılar :S bana kalsa 1 hafta boyunca kutlanmalı ama :D:D öğleden sora olcak bizim okulda :) öğretmen lisesinde yane (:
|
geçen sene bizde de olduydu heralde sabahtan 2 şiir okudular girdik içeri:D
|
eglence ne demek yha davul zurna getirmişlerdi bizim okula :D:D manyah gibi halay çekip durduk :D
|
ben ali kayasız nevruza nevruz demem:D:D:D
|
zuhaaaaaaa :D:D bende demem valla hele o izci kıyafetlerini giymiomu :D:D bitiom bitiom :D bu kadarmı şeker olur bi insan :p:D
|
aynen yaa kanki gecen sattı bizi ama ya hiç beklemezdim onun gibi baba bi insandan neyse sana yarın anlatırım ben:D tabi evden ayrılıp gelirsen:D
|
Ali Kaya da sattıysa bizi ben bi daha gelmem o okula bekleme kanki beny :( ben eğitim hayatıma mahalledeki diki$ kursundan devam etjem :D:D
|
kanki beni de kayıt ettirsene yaa valla çok sevaba girersin.bende geliyom yarın ilk otobüsle:D:D dikiş nakış örgü mörgü hepsi olur:Dyeterki yazılısı olmasın:D:D
|
nihahaaa :D tmm kanki yha :D sen gel beraber kayıt yaptırak örgü deneyimimiz var nede olsa 14 şubat dolayısıyla :D:D
|
zuhaaaahaaaaaaaaa:Dhaklısın kanki senin varda ben kimseye örmedim valla :Dneyse bende doğuştan var zaten bi beceriklilik kahretsinn:D:D
|
ördükte noldu sanke elimizde kaldı :( neyse seneye sakliom nihahahah :D:D:D
|
sakla samanı gelir zamanı:D:D:D
|
ayşa sen de mi burdasın yine mi karşıma çıktın sen ya :D
yarın nevruz süper olcak ayşe kaçırcan eğlenceyi :p selcen ali kaya sattı ama olsun ünlü olduk sonunda resmimizi çektiler duyarlı gençlik diye ;P |
evet yaa ne zaman cıkcak o haber merakla bekliyorum valla:D:D bizde tam denk geldik hee adamlar cıkarken:D:D:D bende burayı ziyaret eden 1000 kişilersiniz alın size ödül diyecekler sandım::D:D adam bizden foto istedi:D
|
Alıntı:
|
hoşgeldin aramıza iyi forumlar ... By_KüLFeT a.K.a MarŞanDiz ( ilhan )
|
H.buldum T$klr..
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:46 PM. |