![]() |
Buluşma Noktasi
Mekan belirliyoruz hade bakem diğeri seçenler mekanı buraya yazsın
|
Ergenekon diyorum hem merkeze yakın hem ailede çok gelmiyo gelse bile yani biz de bi aileyiz ;)
|
arkadaşlar biraz buraya yönelelim
|
Alıntı:
|
güneş ilköğretimin orda kanka :) bizim mekan :P
|
Heheheheheehe cehenneme gidekK aq :D
|
aLıp baŞımızı qiDeceqiMis sesSz saKin şeHirdeN uzaK bir yer 0Lsun kaLe qiBi vS.
|
aga bence ayyaş olmasında neresı olursa olsun
|
Alıntı:
Birader bunun benzin parası var yol parası var cartı var curtu var bi sürü iş.. Ben ERGENEKON diyorum.. |
Arkadaşlar ben düşündümde cafe olmasın...
Zaten yaz geLiyo kapaLı ortamda napcaz açık bi yerLer Olsun :D Ergenekon :P |
Alıntı:
-Babaaa para wer.. -Napacan olm parayı ? -Baba 18yer6'ndaki kanqaLarımla bulusacaz -Wıyy? :D:D:D |
ya ben önce cafe de olsun diye oy verdim ama sonra düşününce bu güzel havada bi yere tıkılmak pek mantıklı gelmedi:D:D fazla merkezi bi yer olmasa iyi olur
|
herhangi bir cafe yada biz kendi imkanlarımızla bir yer yapabiliriz diye düşünüyorum bi eski kamyon kasası gibi filan ama o olmazsada herhangi bi cafe olabilir
|
Alıntı:
|
Boyalıcanın kaşında bulusak :D
|
Kanka Nazarda Bulusuoz biz zaten isteyen gelsin :P Okey Falan AtaRık
|
siz baya erkek erkeğe takılcaksınız anlaşılan yaa hiç kız gelmiyo mu:S kızlar nerdesiniz napıyosunuz yaa giden var mı??????
|
bence sessiz sakin biyer oLsn..açık hava olsn...piknk gibi bişi yabaLım naN güzel oLar :D waaLA ciddiyim..bana katılanlar el kaldırsın :D ama daha hiç buluşma görmedm ben :)
|
piknik la piknik :D havalarda ısındı hazır ii oLar :D salıncak yabarıs sallanuruz :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Diğer başka yerde...
|
ben de qeliimi :D
|
o zaman diğer bi yer olsa sessiz sakin ohhhh :D
|
acıq Hava daHA iyi YHa ergenekOn Parkı sonRa yamuçların ordaki park Veya Bademliqteki parK :D ( evin karşısı :D )
|
yaw piknik olsa ii olur
|
bence de ergenekon olabilir
|
bu konu baya eskıdı ya ama hala cevap yazanlar var zaten yenı bı buluşma ayarlandı. yetkılılerden bırı silse ıyı olur
|
konu kilit + çöp
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:36 PM. |