![]() |
rap dışında dinlediğiniz müzik tarzı yada sanatçı???
arkadaşlar benim gibi %90 rap dinlesede arada başka türlerden takılanda vardır herhalde dimi?:) siz kimleri dinlersiniz rap dışında?
|
mecbur dinlemek zorunda kalırsam çok nadir başka müzik türleri dinliyorum ama rapten başka müzik türü sevmem de dinlemem de
|
dinlerim cem karaca zülfü livaneli erkin koray düş sokağı sakinleri barış akarsu teoman falan dinlerim yanii rapte dinlerim bu adamlarıda :) techno trance dinlerim sonraa amatör deyince meyan var amatör değil ama henüz cok duyulmadı.... ölee yaa boş olmasın yeter bi anlamı bi melodisi olsUn
|
Tuna Tabu dinLerim..amatör bi çocuk herkes bilmez solo gitar çalıyor ama şarkıları süper ;) seside harika...
Rock fazla dinLemem hatta hiç dinLemem Bazen black trance dinLerim güzel bi müzik türü.. Ama bunların hepside % 5.. % 95 RAP RAP RAP !! ;) |
çok pis rock dinLerim ağır metaL takıLırım (ChiLdren of Bodom);):cool:
|
ben rap dışında arada bir ibrahim tatlı sesin şarhoş şarkısını cok severim
|
wallai ben her tur dinlerm sadce hard-rock ve trance pek hosuma gitmez ama baglama caldıgımdan olsa gerek turku cok severim :D
|
Alıntı:
|
ben pek rap dinlemem her telden karısık dinlerim turku-rap-arabeks-falan filan
|
Alıntı:
|
kadir hep boleydn laaa ama dinlyn ya rap toz konudramazsın dinlion ya hadi itiraf et :D
|
Alıntı:
|
onları bırax seni dinlemeyen utansın be kadir kopta gel:D
|
akk ulan akkkkk
güzelliği akıttınız gene tas tutun israf olacak >:D EYVALLA KARDESLER |
kuLaqıMa h0ş qeLen her türLü müziqi dinLerim daha ç0k r0ck, rAp, p0p vs. ha bide qitarLı aMatör sL0w parÇalaR 0Ne nuMberimDir :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
children of bodom + metallica vb. :D heavy metal diNnioM :)
|
Alıntı:
diMü qarDaşLııım :D piLmi0rm yaNe beN her teLden çaLı0rm!!!:D |
her telden dinlerim.:D
|
Alıntı:
|
% 70 rap dileim digerleri türKÇE rocK dUMaN.. Gece yOlcuLArI..Hacettepe.. klasiq DAMAR : ARabesK:D
|
Rap Disinda Türkü Bide Teoman Hayraniyim
|
walla ben fazla dikkat etmem ama öyle moda olan şarkıları dinlemeyi sevmem mesela bu arlarda en meşhur olan evlerinin önü boyalı direk sinir oluyom abi yaa...herkeste o şarkı..tamam benim telefonumda da var ama hiç dinlemiyom.açıyolar iki de bir sinir oluyom yaa..git başka müzik dinle müzik kıtlığımı var kardeşim...
|
serdar ortaç :D:D:D:D ve tınısı güzel olan her music:D
|
hoşuma giden her türlü müzik dinlerim ( gökhan özen 1. sıradadır ) rap, pop, gitarlı olan amatörler ağırlıklı
|
Dj Tiesto Trance :P
|
bende %90 rap % 10 da gece yolc. mor ve ot. can kan barış akarsu manga duman rafet falan işte
|
Hayko Cepkin, Çamur, Çilekeş, Kurban, Direc-T, Dorian, Zardanadam, Dengesiz herifler :D
|
Linkin Park,SimpLe pLan,çiLekeş,manqa,maLt,metaLLica,ıron maıden(nadır),nevada tan,emre aydın...
|
depeche mode,linkin park flan işte ara sıra türküde dinlerim
|
alternatif & caz & rock & raggea & RnB ara sıra funk
|
elektronik müziği sevdiren hande yener , rock tan şebnem ferah ,teoman , britney , enrıque ıglesias ,blink, avril,kylie,nil ,shakira, )
|
cok nadir şarkılardır rock dinlerim..Türkü severim ;) Pop nadir işte belli başlı şarkılar sezan aksu fln eski topraklardan :D Arebeskten nefret ederim ayrıca oyun havaları :D
|
Linkin Park, Greenday, Coldplay, Teoman, The Beatles, Traveling Wilburys, RHCP ve ne hoşuma giderse işte.
|
GeneLde Rap oLur Tercihiim..Bide ruh HaLmi Yansıtan Bi şarkı varsa o anlık dinlerim birisi açmışdır vs. Bob marLey ,),Tupac,Game fiLan Yabancı oLarak dnLedqim..
|
bşta emre aydın, gripin,gece yolcuları,teoman,duman,feridun düzağaç, bazende onur koç =))
|
Rapten bşka birşey dinlemem :D
|
Rap haricinde barış akarsu ve tokio hotel dinlerim :)bir sevmek bin defa ölmek demekmiş ve rüzgar favorim .d
|
RnB ara sıra dnLerm .. Rap ten sora en çok dinLediim techno,trance ve house ..
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:21 AM. |