![]() |
Pit10'un plakası :)
|
paylaşım için tşk.
|
pit10 nun arabayi gangsterler dağitmasin :P plaka falan cekmis ama fotoları
|
hehe gusel paylasım tskr
|
tmm her$eyi anladıkta o beyzbol sopası ne oluyo yha :D
|
kız ayşe seninkiler mi kız yani bunlar:D valla sagom tek başına bunlara 10 basar hatta o da az kalır 1000 basar:D:D
|
ya abi pit10 1 numaraydı bir zamanlar benim için ama ebru destanla yaptığı o (boy frendim) $arkıdan sora her$ey bitti tüm hayallerimi yıktı hain erkek :(
|
rezil yaaa :D:D pit10 falan hikaye kanki bu alemde
1 NUMARA SAGOPAAAAAAAAA KAJMERRRRRR kaf kef karizmatik emmi:D:D |
nihahahah karizmasını yiyim :D abi bizimkiler bile diss attı sagoya daha daha bişe demiom ben :D:D
|
Alıntı:
|
evt meyveli ağaç bknz. armut ağacı :D:D nihahahaaa
|
kanki yarın görüşürüz burda gerginlik olmasın dimi:D:D:D -ben sana yarın armudun alasını göstercem sen merak etme-:D:D
|
Konuyu geyiğe çevirmeyeLim arkadaşlar...AMACINDAN SAPMASIN ;)
|
Ne bekLeyeLimKi ya
' 34 YER 06 ' oLabiLirdi asLında :D |
Alıntı:
PESİMİST KOTÜ ADAM SAGOMAHLAS KAF KEF GERİSİ YALAN süpersin melodrama |
zuhahaa :D pit10 :D yazık arabası çoktan çiziLdi garibiin :D kendisi de biLir kadıköy affetmezz ;) ..
bu arada sago konusu açıLmışken .. mode xL de kervanda :D acıdım ona yaa .. karşılıklı diss lerde sıkışan çaresiz kalan küfüre başvurur yasincik ve emrecik acizliğini başta beLLi etmiş zaten :D rekLam kokan hareketLer ... |
$a$ırmadım xD
|
aaaaayt:D.
|
:) Kadıköyle ne sorunu olsun pit10'un :D pit10 severim ya bu resmide önceden görmüştüm başka fotoları fln manyak herif plakayıda pit10 yapmışyahu :D
|
"Sagopakajmer rapte iç karartan ilk buluş karanlık zirvelerden gün doğuş en zor anda bir devadır hoş sesim,kendinle utanmadan konuş konar göçer bi kuş gök kuşaklarında beh şuş ..."
Dierek kendini tanıtıyor kaf kef...:D |
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:06 PM. |