![]() |
Anestesi & Furkan - Susarsan Ölürsün E.P
Bu E.p Anestesi Ve Furkan'ın ortak çalışmasıdır ! Yaklaşık bir ay süren çalışmalarımız sonucunda siz değerli dinleyicilerin beğenisine sunuyoruz. Albumde düetleriyle bize eşlik eden;Şehinşah,Göko ve Nefer kardeşimize desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Albumun kayıtları DMT Recordz'ta alınmış olup kapak tasarımıda RKN İhtiyat İmzasını Taşımaktadır. Keyifli Dinlemeler...
http://www.facebook.com/deprestt#!/n...40249052681366 Track List : 01.Cehennemin dibindeyiz (Anestesi & Furkan) 02.Çankırı Yer6 (Anestesi & Furkan) 03.Kafiyemdeki kısımlarım (Anestesi & Furkan) 04.Tek Bebeğim (Anestesi) 05.Aşkı Bir Ben Yaşayamadım (Anestesi & Furkan ft.Göko) 06.İktidar biziz (Anestesi ft. Şehinşah & Al Lain Nefer) İNDİRME LİNKİ ; http://rapidshare.com/files/41277345..._rs__n_E.P.rar |
albümü indirmedim iktidar biziz parçası elimde şu an. o track'e yorum yapacak olursak şeyho sağlam girmiş gerçekten tek güzelliği bu olabilir .d .d neferi hiç beğenmedim sanırım şarkıyı batıran o olmuş . anestesi devam .. ;)
|
Sevmedim..şeyho dışında..
|
Toplama albüme göre gelişme var ama genel olarak iyi diyemeyecem. Başarılar...
|
lan syktirin gidin kıskanç ipneler yorumlara bak hele olum sizde yapın ne kıskanıyonuz yok şeyho iyi girmiş yok nefer kötü girmiş yok anestesinin albümü kötüymüş size ne olum sizden 1000 kat daha iyidirler kıskanmaya gerek yok rap dan anlamıyonuz heralde herşey zamanla kimse sizi sykine takmıyor:)
|
sen kimsin hacı??
|
birader bi siktir git iş misin başıma.sen susda albümü yapan adamlar cevap versin.onlarda gelip bizi skine takmıyorsa sikerim albümünü paylaşımını kaldırsın.burda yorum almaya götü yemiyorsa yapmasın albümü...
|
Alıntı:
|
eline sağlık sadık abi:)
|
FurkanLa Serhat'ın seslerinin uyuşmadığını düşünüorum.
Şeyhmuz yakar,yıkar,geçer abiiii :D:D:D |
Alıntı:
şeyhoda ses açısından süper ama sevmediğim yönümü blion :D |
kişiliğini değil müziğini eleştir o zaman :D
Laf etme Hasan Sabbah'a. Sende biliyon benim düşüncelerimi. |
Yorumlara Saygım var Ama Emeğe saygısı olmayana yok Benim girdim parça önemli değil Bana Bi çok yorum geldi sadece Bura yok.ŞEyhoyu ezmişsin diyende oldu,ŞEyhoyu Sadece beğendim diyende olduki tarafsız bakmayan insanların yorumu bu onun fanları yani,Anestesi kendini geliştirmiş diyende olduki burda önemli olan furkanla & anestesi.Ben çankırının yorumlarını artık önemsemiyorum çünki ADam emek verdi ve o kdar masraf yapıp oraya bi ton adam getirdi,yunus emre& frekansı getirdi Gördük ne kadar ilgili oldunuzu.Ha şunu da diyim bu yorum yapanlar kendine güvenipde çıkıp bi parça yapsın bizden iyi oldunu.HAdi eyvallah....
|
Ayrıca Arkdaşlar mesele yorum yapmak deil geç gördüm.Beğenip beğenmeyenin canı saolsun.Çünki Çok gördüm Ben böyle insanlar emek verilmiş kırmadan söylenmesi lazım. Serhat askerde olduğu için ben diyorum.DAha düne kadar yalakalık yapan adamlar 2 track yapınca havalara giriyolar bu koyuyo insana ,Biz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ve yakıdna görceksiniz bu albüme uraşılmadını.Yapdımız işlerle görceksiniz.Bizim arkamızda kimse yok.Bizim stüdyomuz yok .Pahalı aletlerimiz yok.Karı kız ayana yapmıyoruz,ortam ve şekil içinde.SEvenlerimzdende Sevmeyenlerdende ALLAH razı olsun.Mesele Hakkımızın yenmemesi.Bu konuda başka yorum yapmıcam Beğenenlere keyifli dinlemeler...ALLAH a emanet olun...
|
iyi veya kötü yorumu kaldırcaksınız..bi parça kötüyse kötü denir kötüdür çünkü.A kişisi Çankırıya 2Pac'ıda getirse kötü rap yapıyorsa kötüdür yani.Bide anlamıyorum kötü diyince daha iyi rap yapmasımı lazım saçma sapan düşüncelerden sıyrılmadıkca olduğunuz yerde kalırsınız..ne yani biri rap yapmıyorsa o parçaya kötü diyemez mi.İlla daha iyi rap mi yapması lazım..Allah akıl fikir versin..Uraşında koyun parçayı birşey yapılıyorsa tam yapılsın..Burda kimse saygısızlık yapılmadı begenip beğenilmediği dile getirildi bizim lafımız sadece o 2tane kötü yorum geldi diye siktirli konuşmaya kalkışan artise..
Ha Çankırı yorumlarını önemsemiyormuşun..Şu lafından sonra Zaten çankırıda sana bayılmaz dert etme. |
Alıntı:
|
öncelikle şu anestesiyi her yere bi sokmayın arkadaslar herkez anestesi adı altında birilerine laf sokmaya calısıo anestesi geldiginde gelirsiniz yüz yüze konusurz kim yalakaymıs eger birileri anestesinin yalakası olsaydı emin olun sürekli onun adını kullanırdı kullananlarda belli ayrıyetten parcaı dinledim yorum bile yabmadım ki begenmek begenmemek kişisel görüştür çankırıya para harcadı yunus emreyi getirdi frekansı getirdi dedin onlar geldi işini yaptı gitti ama mrk ettigim senin orda işin neydi???
askerde bari rahat bırakın adamı bu kadar basit degil bişeyler herkez iki gün içinde bi studyoda kayıt alamıyor ona göre davranıp konusun bence egerki niyetiniz çankırıyı kötülemekse gelmekle zaten başardınız;) yok hayır biz anestesiyi düşman etmek istiyoruz ordakilere diyosanız ewed anestesiyi düşman edersiniz ki burdakiler öle düşünmez sadece anestesi düşman olur burdakiler deil;) parcadada emeginize saglık;) |
yunus emreyi getirdi frekansı getirdi dedin onlar geldi işini yaptı gitti ... ama mrk ettigim senin orda işin neydi???
niyetiniz çankırıyı kötülemekse gelmekle zaten başardınız. Herşeyi daha da açıkça açıklıyor .d |
Sen partide çıkıp bişey sölediğini hatırlamıyorum,kötülediğin insansa yeteneğin önde gideni. Senin onu eleştirmen onun için hiçbişey ki adam zaten iyi-kötü yorumlara açık ki sen gibi atarlanmıyo bi kere. ki baya baya da sen daha iyi. Şeyho'yu ezmişsin diyenlerin kaçı gerçekten böyle düşndüğü için böyle söyledi acaba? Emeksiz yemek olmaz, hem albümde emek yok diyosun hem iyi yorum bekliyosun,saçma. İyi rap yapan herkesin arkasında biri varda sanki,iyi bi stüdyoları var sanki,karı-kız için yapıolar ya hııhıı. Genel düşünmicen bazen. Çankırı'nın yorumunu önemseme sen, sanki nüfusu ne de kaç kişi gelcek be? Adamların kro zihniyeti var yavaş yavaş değişio işte,o kadar kişiye şükür. bulup bunama vakasının önde gideni ki Serhat bunu bilip göze alarak böyle bişeye karar vermiştir zaten,saf değil ya.
|
hayır anlamadığım mevzu şu tamam çankırıya parti yaptınız iyi hoş yunus emre yi frekansı getirdiniz sağlam mcler fakat ne kadar ilgi bekliyordunuz ki milyon dolar mı kazanmayı planlıyordunuz burası metropol değil rape ilgi duyanlar geldi zaten ki biletlerin de öyle kısıtlı bir sürede satıcıların eline geçmeside işin cabası ayrıca demişsin karı kız ayağına yapmıyoruz ortam ve şekil içinde demişsin amacınız fame işte sırf kendin için yapıyorsan sağa sola parçayı dağıtma gereği duymazsın fan pageler açmazsın ayrıca burda yorum yapan herkeste milyarder olduğu için öyle pahalı pahalı zımbırtıları var demi çok saçma bir tartışma olmuş parçanı koyarsın beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez burası yoruma açık bir yer sırf milleti kırmamak için herkese iyi yapıyor dersek seçici olmazsak yapılan işin de bir anlamı olmaz...
|
herkesin tüm düşüncelerine saygımız var iyi kötü yorumunuzu yapmışınız eywallah ancak şuda party ile ilgili elimizde olmayan sebeblerden dolayı biletler elimize geç geçti bu sebebden dolayı tabiki fazla bir gelen olmadı ancak ÇANKIRI yı kötülemek gibi bir amaçda olamaz FREKANS VE YUNUS EMRE geldi işini yaptı gitti bunu tek bir party değilde ÇANKIRI HİPHOP FEST. GİBİ YAPILSA DAHA İYİ OLURDU RAPLİFE C3N REDPOİNT BİRLİK OLUNMALI HERŞEY ÇANKIRI İÇİN UZATMAYA GEREK YOK KISACA
|
Partiye 50-60 kişi geldi diyorlar ben yoktum tam bilemiyorum ama Çankırı'da bu sayıya az diyorsanız daha ne olacak bilmiyorum. Alıştınız tabi c3n in vol. 4 vol. 3 vol. 2 de 200er kişi görmeye 50-60 ı rakamdan saymıyorsunuz. Bugün İstanbul'da bile nice fame isimlerin sahne aldığı partilerin patladığını duyuyoruz, biliyoruz. Çok takmayın bu parti işine.
|
Ooooo Ortam baya gerilmiş nie bu tartışma yaf yapmayın allah aşkına arkadaşlarım kardeşlerim şimdi başlatmayın çankırınıza felan sizde lenn:D nese işin gırgırı Eyvallah yorumlar ğüzel olmuş rap e olan ilğimi dahada artırdı ama burda tek bi kişeye laf söylüycem Bu sitenin Malibu olum senin hayal ettiğin adamlarla biz iş yapıoz bunuda bi düşün istersen sen begenmiyosun bide sadık sizde var bi sorun koçum sizi de dinlioz ama ben bişey demiom neden dersen şuan askerim ama şuna inan askerden bi geleyim o zaman senin bile hayal edemiycen şeyler yapcam sende bak gör uzatmaya gerek isterseniz beni banlayın site sizin ya bide nese ya kalsın bu kadar yeter gelince yüzyüzede görüşelim
Sfenks Sende Sus Bi amk ne işim var benm kendini begenmişlerle hem adamlar 1 numara bizle aynı sahneye çıkmazlar ki:s::D ardarda yazılmış olan 2 mesajı birleştirdim problem yok. |
Alıntı:
|
aslında sfenks iyi bir noktaya değindi artık bir birlik olunmalı herkes birbirine düşman veya herkesin birbiri ile problemi var vs...
|
Alıntı:
Mali'ye de senin hayal kurduğun kişilerle çalışıyorum demişsin de Şehinşah'ın sizle parça yapmış olması tamamen duygusal. Yani 150-200 lira vermiş olsaydı mali de parça yapardı neye yarardı tartışılır. Siz yaptınız da neye yaradı, millet Şehinşah'ın verse'ü sardırıp sardırıp dinliyo. Bi' de Şeyho'nun rapi bırakma amacı sizle yapmış olduğu parçayı dinlemiş olması olmasın? Ehueaehe o kadar da değildir heralde. :D İlk defa bu mesajımda rapini karalamak derecesinde yorum yaptım daha önce hep başarılar, gelişmek lazım vs. diyordum bu da dipnot. |
parayla alakası yok Karakaplanı Tanıyosan Ona Sorabilirsin İhtilalden dostum kim kime para vermiş nese reklama gerek yok moruq senin yorumunada ihtiyacımız yoktu zaten senin yanımda olup olmaman umrumda degil inan buna yeterince arkadaşım var sen ve senin gibilerden çok daha kalite li buda sana son sözüm farkındaysan albümüde ben paylaşmadım furkan paylaşmış ayrıca benim haset le felan işim yok sadece siz dalga gecercesine yorumlar yapmışsınız evet bastıra bastıra sölüyorum benim param varki saga sola verebiliyorum bunada kanıtladım kendi partimde c3n gibi onu bunu araya sokupta gidip AKM almadık gittik paramızla yer tuttuk istediğimiz adamı getirdik çıkardık söylettik bana bir tane hayranını göstersene burdan hariç burdakiler sırf mod olmak için yalakalık yapıyolar sana bunuda çogu bilio ama nese ben size 1 beden büyük gelirim koçum bunuda aklına sok daha konuşmaya gerek yok zaten çok fazla baktıgım yok sitene felan ara sıra bakıomdum artık hiç bakmıycam istersen 1 gün msn yada facemin şifresiniş vereyimde bak gelen msj lara chat leşmelere felanda sonra konuş oke bb
|
Alıntı:
|
reLax reLax sakin olun :D anestesi nefer ne die parlıosunz amk beğenmedilerse beğenmediler daha yeniyiz zamanla olur nie bu kadar sorun ettiniz :D maliye gelince nete giremiorum ankarada olmadığım için yoksa cevap yazardım emin ol ,)
|
3-4 gün netle ilgilenemedim nolmuş be.biraz uzun olacak.okursunuz umarım okumazsanızda açıkcası sikimde değil.
Doğrusu size niye kelime yaptıgımı anlamıyorum aklımı sikeyim..neyin ne olduğunu herkes biliyor..her bi bok ortada çünkü..Serhatın sözleriyle furkanın c3ne diss atması.Onun bunun sözlerini çalıp parçalar yapılması fln olaylarına hiç girmicem bile(bu girmemiş halim düşünün yani) =) İnan şu dakikadan sonra sizin tüm KILANINIZ (biz clan diye yazıyoruzda anlamazsınız belki) umrumda değil normalde Furkanla atıştım sorun yaşadım Serhat seni hiç katmamıştım çünkü biriyle sorunum varsa arkadaşlarını katmam.hiç bi zaman genel konuşmadım ekibinizi katmadım.. Herneyse ne bok olduysa serhat bey banada giderlenmiş....Kiminle muhabbet ettiğin kiminle selamlaşmanda sikimde değil ben burda kimlerle muhabet içinde olduğumu anlatıpda senin yaptıgın gibi,senle sidik yarıştırmam...Parasını veripte günümüzde feat atılmıcak eleman yok..Ama pardon sizle herkes atmaz çünkü rap kalitesine bakıp sonra feat atan elemanlar var. şeyho istisna. ona para verse ajdarlada atar. =) Bla bla bla vs.vs.vs Seni bi yere koyduk gözümüzde en azından ben öle düşündüm.En azından yerini biliyor dedim.Olgun düşüncelere sahip dedim deee gel gör ki furkandan farkın yokmuş biladerya..Çocuklaşmışın.. Ben sadece Çankırılıyım bak.Yaşamıyorum orada.Ama şunu biliyorum Biri gelirde çankırı sikim demi ulan derse (şekil a : Nefer ) çankırı da bayılıyo ya sanki arkasından ağlar..Ve çankırın ağlaması inanki benide çok üzer vay mk ya neferde umursamıyor artık bizi hasiktirya :( Furkancım bayram namazında görüşürüz kardeşim bayramını en içten dileklerle kutlarım şimdiden.. Ha yok bu son mesajım yok bida bakmıcamda demem ben yazın moruk istediniz kadar ben nette oldukça cevaplarım inanın sıkılmadan..Eskiden furkan için derdim sadece ama artık hepinize diyorum Sizde olmasanız ben nası eylencem yahu :D :Banane39: Sonradan geldi aklıma eklemeden edemicem..Sadık'a ne hakla laf ediyorsunuz ben onu anlamadım asıl..Aklınız yerindemi(soru eki olan mi ayrı yazılır biliyorum mk sadık editleme bilerek yazdım :D ) Hey Yüce Rabbim sen bizden biraz akıl fikir al fakire fukaraya ver anlayalım şunları.Aa pardon fakire fukaraya değil malum serhat reis para sıkıntısı cekmiyor.Para bok dağıtıyor hacı 150 liraya bende feat atabilirim yada 15de olabilir sıfırın değeri yok benim için =) ha sıfır ha siz yani. |
Koçum bana klavye kaplanlıgı yapma eninde sonunda gelcem ankaraya gelince görüşelim istersen şimdi sen bunuda yanlış anlarsın ama bida benle sikimli mikimli konuşursan emin ol o sikini keser götüne sokarım ipne kimsin lan sen yavşaklık yapmayın olum bana ben demetevlerdeyim gelirsen bulursun bana burdan atar yapma olurmu..
|
Bak şimdi birincisi sana veya ekürine atar yaptığım yok lafı götünden anlama...Çok meraklıysan kavga etmeye Ankara/Çubuk Düz liseye gel sor birine yol gösteren olur...Sana sikerim fln dedim mi lale? Dilin yerleri yalıyor topla ağzını burnunu..Kimseye klavye delikanlılığı yaptığım yok hiç bi zamanda olmadı..Gider yapmaya başlayan sen ve saz ekibindi hatırla...Daha fazla sinir germede sus 2 dk efendiliğini koru...Milletin gazına gelipde sitelerde atarlanma..
Her zaman diyorum bi derdi olan varsa Siktirmesin netini adresim belli gelsin yüzüme konuşsun..Yok eger netten laga luga yaparsa cok fena daşşak geçerim o elemanla sikimde olmaz...Ayıktın? Hadi ne yapıyorsan yap.Okul dönemi içinde İstanbul Kadıköydeyim..Adresim belli olunca tam olarak o zaman bida yazarım orayıda Sonra geldikde cubukta yoktun felan demesin kimse :) |
bu konu kilitlenmeli.
|
Gereğinden fazla uzayan konu, kilit. Ha bu kilit için işte site sizin kafanıza göre kilitlersiniz gibi yorumlar gelebilir. Ben taraf tutmadan objektif olarak konuya girdim. Bir albüm foruma konuluyorsa üyeler beğenmediğini dilediği gibi yoruma dökebilirler. Bunda artniyet aramak küçüklükten başka bişey değildir. Konuyu kilitliyorum, çöp kutusuna taşımıyorum dileyen konuya girip albümü indirebilir.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:51 PM. |