![]() |
3 farklı nakarat :D
Burası benim mahallem içinde korkular
burası benim mahallem hayatı sorgular burası benim mahallem kimsesi olmayan burası benim mahallem solar duygular ************************** sevgi umuttu sevdim unuttun zaman umuttur onuda unuttum hasret bulutlu kalbim vuruldu geçmişe durdum anca yoruldum *********************** Basına çıkıyoruz bizi karalarlar mahkemeye çıktım alınır kararlar müebbete benzer bişey dendide suç aletim rap diye gerilim verdiler arbede |
"Basına çınakıyoruz bizi karalarlar" .s
bence geliştirilmeli ./ |
Daha iyi olabilir =)
|
aynen bencede geliştirilmeli
|
Şarkıda dinLenilmedikden Sonra..Hiç Bişey DeniLemez.. BeLki Süper oLur beLki oLmaz.. Yorum yapmakda Saçma Ve biLinçsizce oLur..
|
sehabeden etkilenmişsin belli
|
İlk nakaratı okuyunca aklıma ilker uncuoğlu'nun benim ülkem şarkısı geldi...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dağılınacak bi durum yok kanka . illa ki okumasına gerek yok sözlerden birşeyler çıkarılabiliyor . bizim benzetmelerimiz de kötü manada değil . bize onu çağrıştırmıştır .. götünden okumayan birisi dzgünce anlar yorum yapar . sonuçta paylaşılmış birşey . yoruma açık yani.
|
kötü yada herhangi bi manada benzetme yapıosunuz demedim.. Bi nakarata sadece dizelerde bakarsan güzeLLiqi olmaz.. İster götünden oku,yada bütün organlarınla :D ama adamın söLerkenki İfadesine yaklaşamazsınz belki sizin okuduqnuz onun ifadesinden daha ii olabilir ama.. yazan ve yayınlayanın okuyuşu herzaman önemli olandır.. Lirikalite açısından yorumlar var onlara bişey demedim yada benden önce yorum yapanlara..örn:ipek lirik bakımından bi yorum yapmıs geliştirilmeli demiş.. Benim bahsettiğim okurken nasıl olduqu ile ilgili yorumumumdu..lirakalite olarak herkes yorum yapabiLir tbi :)
|
liseli detected..alert...
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:00 PM. |