![]() |
üyelerimizin resimleri hakkındaki düşünceleriniz
Hiç kız yok yhaw :P
Hep erkekLermi koycak ? Gerçi Çankırıdada pek güzel kız yok ama :D |
Hahaha :D eh biraz dogru biraz biraz :D
Eh sizde yani hiccc mi yokk :D Ben cankiriliyim resmimi koyyimi :D alem güzel görsün:P [saka yaptim koyamam :D benümkü kiziyooo] |
hehehe :D Çankırıda güzeL kız oLmadığını iLk defa bi kız onayLadı :D
Valla çok sevindim :D Neyse enişteye slm rap'e devam :D:D |
HaHaHaHa...bak ayip oluyo ama :D belki beni cankiridan taniyan kizlar var bu forumda :D girls fight felan iyi olmaz :)
Jaa tek tük var :D A.slm ;-) [AaaaaaA ama olmuyo böyle hani resimler nerde cankiri ahalisi :D] |
güzel kız yokmuş sen bakmayı bilmiyosun bence...ayrıca ben buraya bi kız olarak neden resim koyayım ki çankırı minik yer..!:D
|
Alıntı:
Bence güzeL kız yok.. Haa var ama hep üniversiteLi kızlar :) Onlarda ÇankırıLı değiL ..Ordan burdan geLme ;) |
Hz Muhammed gibi ol ki Hz. Hatice gibi bir eşin olsun ...
'' yok ne alaka deseniz sizin bence güzel kızdan kastiniz vakit geçirmekhtiyac gidermek vs. vs. gibi nedenlerdir '' ResPecT.. |
:) Sevmeyi senden daha iyi biLdiğim ve yaşadığım kesindir İlhan.. ;) Bunu bilmeni isterim..!
Herkesi aynı kefeye koyma ve SİZİN diye konuşup geneLLeme yapmazsanda tüm forum için iyi oLur ;) Yazıyosun yazıyosun respect diyosun Eee her zzaman RESPECT o zaman demi :) RESPECT ;) |
Alıntı:
ama yine dogru :D cankirida güzel kiz az bucuk var...AmA cogu erkekler güzel ile seyi kastetiolar hani su foto manken midir nedir sarisin oluyolar ten renkleri bronz felan saclari uzun felan tam 90-60-90 güzel diye buna diyolarlar Asil güzelik yüz de degil kalpte olmali ;) |
Keşke söylemeseydim yaa
pffff...Neyse Yarası oLan qocunsun beni bağLamaz ;) |
Alıntı:
Walla Aşktan'da Sevme'dende Sizlerden Daha Çok Izdırap Çektiğim İçin Ben Bilirim Hayat Boş Aşık Olmayacaksın Takıl Kafana Göre Çankırı'da Tek Tük Güzel Kız Var .. Ama Daha Çok Üniversite'de Var :) RESPECT |
Herkes kendi aşkını LeyLa-Mecnun sanarmış Mehmet :)
|
:) Erenay Hayat Güzel Yaşamak Güzel Kafana Göre Takıl Sen Ben Sana AnLatsam Bir Roman Olur Sonra Sen Dersin Ki Sizinki Leyla - Mecnun Hikaye'sinide Geçmiş Dersin Boş Zamanında Gel Dükkana Anlatırım Ben Sana :) Hayatın Ne Kadar ZaLim Olduğunu , Ne Kadar Kötü Kader Olduğunu .. Acımasız Olduğunu Anlarsın O Zaman
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Aşığımda pembe camlı gözLük istemiyorum ben :)
Mehmet dükkana geLcem bi ara söz ;) Anlatcaksın ama tmm ? ;) |
Tamam Kesin AnLatırım Gel Ama ..
|
Asik olana tanesi bedavaaa :D
|
hehe :D 1 tane aşk hikayesi dinLeyene 2. si bedava :D
Tmm mehmet kesin geLirim ;):) % 100 ;) |
Himmm anlamadim nasil demek istiyosunnn
ben anladimmm ilk askini gecirene ikincisi haydi haydiyemi demek istiyosun:D |
1 Tane Aşk Hikayesi Dinlemek isteyen Varsa Diyor 2.ci Hikaye'yi Ücretsiz Anlatırıyoruz Diyor :D
|
Ha tmm anladim Sry :D
[bence biz bi cay bahcesi diye baslik acak :D saten yapcak bisy yok bu saate uykumda yok bari bos zamanlarda orda lak lak yapilir...] |
Neyse Size iyi Sohbetler Ben ÇıkıyoRum Biraz Counter- Strike OnLine Oynayım :P
|
arkadaşlar diğer taraf'a sadece resim ekliyoruz resimlerle ilgili yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz
|
ben istemistim resimLerimizi koyalım birbirimizi tanıyaLım die ama biraz amacından cıkmıs bizim buraya resim koymamızın nedeni bu kız iimis su yakısıklıymıs deilKi..bu muhabbetn yapıLması bile dogru deil bnce..sadece birbirimizi tanımak icin koyduk biz..baska bi amac yok burda biriLerinin guzel olması(gerci guzellik göreceli bi kavram)kimseyi ilgilendirmiyo haksızmıyım_?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sizin diye rahatca die bilirim çünkü bunun altında ki köprüde bunu yapanlar alınganlık yapar... RespeCt derim hep çünkü Saygı hiç kalmamıs.... |
Alıntı:
Önce konuşmasını öğren !! Sonra Respect ;) |
tamam beyler resimler hakkında yorum konusunda bile başka yere çekiyosunuz ayıp ama :(
|
Ja bu konu cok ters anlasildi bu kiz konusu yalnis bi yol aldi tmm kiz konusunun yolunu birazcik ben acmis gibi oldum ama isimiz girgir samataydi
Sry biraz coch coch yalnis anlasildi...hem bikere [séd.]hakli konunun basligi tanisalim kaynasalim bence burda biz bu kiz konusunu kapatalim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o eLLer nOLuo onu anlamadımda neyse... :D Oda güzel..
|
Alıntı:
|
Ben anlamı oldugunu biLmiodum ya valla engn bilginle aydınlattın beni çok saol bidaha söz el hareketlerini sana sorcam :D
|
Alıntı:
|
hemnde eklioo site çökecek yha yapma bu eziyeti insanlara:D:D:D:D
|
qonuşma üleynn! :D
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:56 AM. |