Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Underground (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Hİpo Yenİ AlbÜmden İlk Track (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=329)

arafyaren 01-10-2008 09:43 PM

Hİpo Yenİ AlbÜmden İlk Track

U3C CLAN mc lerinden hipo arkadasım yakında GERÇEK HİKAYE isimli albüm çıkarcak.yeni albümde olacak ilk şarkı RABBİM SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN myspace sayfasında.dinlemenizi tavsiye ederim.zenginin fakiri ezmesini anlatcak album.bu ilk track biraz ipucu verio.yorumlarınızı esirgemeyin....

şarkıyı dinlemek için tıklayın

http://www.myspace.com/hipokrat34

RapubliX 01-11-2008 12:20 AM

dinledim genel olarak güzel bi şarkı kalite fln süper ama "ben delikanlıyım kendine has" kısmı hariç Sansar da diyodu gariban isimli şarkısında
ayrıca beat yas ft newada - "yasa dışı yas" adlı şarkı'nın beati veya aynı beat orda da kullanılmış
paylaşım için tşk

arafyaren 01-11-2008 01:42 PM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2160)
dinledim genel olarak güzel bi şarkı kalite fln süper ama "ben delikanlıyım kendine has" kısmı hariç Sansar da diyodu gariban isimli şarkısında
ayrıca beat yas ft newada - "yasa dışı yas" adlı şarkı'nın beati veya aynı beat orda da kullanılmış
paylaşım için tşk

evet o söz benimde dikatimi çekti ama kllanabilir yani nolcak.herkes bişekilde biyerden esinlenio.beat konusunda fikrim yok.free beatdir buyuk ihtimalle

séDa 01-11-2008 03:44 PM

dinLedim cok guzeL olmus cok beendim..cok öle insan bide göker abinn annattıgı gibi...biride bana demisti ''yuh daa bi superstarın yok mu?'' o geLdi aklıma dinnerken..hala bi superstarım yok:D almıcam param oLsada.:D

arafyaren 01-11-2008 04:03 PM

:D

Alıntı:

[séD.] Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2170)
dinLedim cok guzeL olmus cok beendim..cok öle insan bide göker abinn annattıgı gibi...biride bana demisti ''yuh daa bi superstarın yok mu?'' o geLdi aklıma dinnerken..hala bi superstarım yok:D almıcam param oLsada.:D

:D alma tabi.hayata inat:D

Riyazat 01-12-2008 05:10 PM

Alıntı:

paylaşım için tşk

BUDA HAYATIN FARKLI Bİ YÜZÜ :D:D:D
Sen anLadın onu :D

hipo 03-10-2008 11:01 PM

Alıntı:

paylaşım için tşk

beat konusunda hiç bir fikrim yok cokta tın onların beati olması zaten :D ayrıca sansarın o parçasını ya bir kere ya iki kere dinlemişimdir ..

RapubliX 03-10-2008 11:10 PM

Alıntı:

hipo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3456)
beat konusunda hiç bir fikrim yok cokta tın onların beati olması zaten :D ayrıca sansarın o parçasını ya bir kere ya iki kere dinlemişimdir ..

tamam 2. sini yakaladım :D parçanın birisinde bayan hazal senin paran pulun s.kimde değil diyosun
sansar da transparan bayan paran pulun s.kimde değil diyo
yanlış anlama amacım seni yermek değil ;)

séDa 03-14-2008 08:25 PM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3457)
tamam 2. sini yakaladım :D parçanın birisinde bayan hazal senin paran pulun s.kimde değil diyosun
sansar da transparan bayan paran pulun s.kimde değil diyo
yanlış anlama amacım seni yermek değil ;)

evet evet:Dben sölemistim abime onu:Dsey dediydi:Dneydi:DuF unuttum:Dabi ne dediydin:D

hipo 03-30-2008 10:45 PM

M_C_S_A_D_I_K ben o sözleri çalarken sansardan izin aldım bana kanka al sana lirik lafımı yapcaz dedi kanka ;)

RapubliX 03-30-2008 10:48 PM

Alıntı:

hipo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5975)
M_C_S_A_D_I_K ben o sözleri çalarken sansardan izin aldım bana kanka al sana lirik lafımı yapcaz dedi kanka ;)

yav takılıyom kanka geçen ben yazarken aynısını çaldıydım da baktım sen de çalmışın :D;);)

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:54 PM.