![]() |
Raplife Clan Album(Karma Felsefesi) Release Party
http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_360642853.jpg
MAYIS ÇANKIRI Saat:13.00 Yer:Çankırı Ticaret Lisesi Spor Salonu Yunus Emre & Frekans Sabıka Clan - Nadir UZ Arcey Feza - Stray - Slex - Napâlm Dmt Records - Raplife Clan ve DJ Nebula Giriş : 5 TL Menajer : Erkan Rkn İhtiyat Rezervasyon : Emre Gsm: (506 995 57 04) Msn :rapkinq-7@windowslive.com Erkan Rkn İHTİYAT Gsm: (506 390 01 69) Msn:Rknalemdar@msn.com Serhat YILDIRIM Gsm: (554 957 03 42) Msn: Ceza_18_09@hotmail.com Gökhan ŞENTÜRK Gsm: (554 656 52 48) Msn: Raplife_nefer@windowslive.com Party Tanıtım Klibi : http://www.facebook.com/erkan.ihtiya...9420180&ref=mf |
Herkesi Bekleriz Arkadaşlar.. Bilgi İçin Tel Numaram Ve Msn Adresim Yukarıda Mevcut Herkese Saygılar..
|
Güzel Bir parti oLacak Herkes i bekliyoruz ;)
|
Süper Kahraman Çankırı seması aLtına geLior .d
|
aynen ;)
|
güzel bi party olcak gbi orda olmaya calışcam
|
bu albüme tanıtım partisi yapılıp Yönüs Emre Ve Frekans çağrılıyorsa bi dahaki albümünüzde eminemi istiyoruz =) 3de 2pac belki =)
|
sen iste 2pac de gelir eminem de=)
|
beLki öLmediqi RivayetLeride son buLur geLirSe x)
|
Alıntı:
Evet bu albüme tanıtım partisi yapılıo düzenleyen biziz yapan biziz düşünen biziz sana giren çıkan ne...İstedğimizi çağırırz Seni ilqlndrmz ve yorum yapacaksan adam gibi yap Sıktın artık... |
Alıntı:
kes sesini böğürme...o değilde sana giren çıkan birşey olmuş atara geçmişin ne bu şiddetin celalin hödük..lafı götünden değilde sfenks gibi düzgün anlasan da Allah'ın verdiği beyni, ömrü hayatında 1 defalık kullansana? YORUMUN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ..Yorum yorumdur 2sinide kabullenirsen keyfinemi gidecez olumsuz yorumları kabullenemiyorsan paylaşma yada uğrama konuya lale.. |
Alıntı:
|
ZzzzZz Sakin Biraz
|
Alıntı:
Böğürdüğün kişi bensem bana sorcaksın.laf nerene vuruyo bilemicem ama burda kötü birşey demedim. Kötü yorum ne yahu.Eğer birşeyi beğenmediysem ; bu foruma paylaşıyorsan ; beğenmediğimi söylerim, ağır geliyorsa parçanı , calışmalarını paylaşma.. Ben neyim ki seni veya başkasını küçümseyebileyim? Eksik yönleri söylerim dikkate alırsın almazsın orası senin derdin benim değil.. Çemkirmekten başka bi halt yapmıyorsun..Olmuyo öyle herşey hayal ettiğin gibi, farkında değilsin çocuk. burası dünya gerçek hayat hatırlatayımda dön bu tarafa..Toz olmamı bekliyorsan toz et laf kasma. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:45 PM. |