![]() |
Emre Aydın-Son Defa~ [2o1o]
Nasılsın nasıl gitti?
Alıştın mı sen de? Rahat mısın artık İstanbul'da? Evlenmişsin, nasıl oldu? Bulabildin mi sonunda? Hep anlattığın o meşhur huzuru İyiyim ben Hep aynı şeyler işte Uyku hapları Yalan dolan gülümsemeler İyiyim ben Hem sen tanırsın beni Ne yapsam ne söylesem O geç kalmışlık hissi Son defa görsem seni Kaybolsam yüzünde Son defa yenilsem sana Hiç anlamasan da Son defa benim olsan Uyansam yanında. İnan pek yeni bir şey yok. Biraz yaşlandım tabi Seyrekleşti biraz saçlarım Bir bitmeyen gece bıraktın Ve üç nokta düşürdün Belli etmedim ben pek, tenhalaştım |
Burası Bir HİP HOP forumu :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gardaşş bozmaya mı çalışıon .d
rock dnlemion die ayıp uLan .d.d hep dedim diorum admini seviorm hep doğruyu haklıyı çıkarıo haha .d.d.d |
byılıorm bu adama yaa :D
şarkıda süper :D gzl pylşm =)) |
Son aLbümü bomba oLdu ya .d.d
rock ı sevdirdi sanki bana .d ricaağğ .d |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bluejean anketinde Ceza'ya ne oy verdiydim Emre Aydın %4 Ceza %94 oy almıştı toplam kullanan oy sayısı 1 milyon(800bini bana ait :D) haha Emre Aydın'ın forumuyla Ceza-Fan'dan forumdan foruma atışıyoduk :D Ama sağlam isimdir Emre Aydın severim, EMA 'da Sagoya fark atmıştı :D
|
hahaha anket günleri 100 kişi calışıyolardı 2mize karşı :D :D sagocukları gıcık etmek en güzeliydi sadık :D :D
Emre aydın iyidir severim arada dnliyorum =) |
Alıntı:
Alıntı:
4ever RAP .d.d.d Alıntı:
Durdu durdu turnayı gözünen vurdu emre abeeeyyy .d.d hmmm.oLabiliteLi fkrimde ilgimde yok .d Alıntı:
bazı şarkıları sağLam seviorm bndee .d.d |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:54 PM. |