![]() |
Final Oylaması...
Joker 1.ci olmuştur hayırlı olsun
|
20 şubattan sonraki üyelerin oyları düşürülmüştür..
Ünlü şair ne demiş ekincan abimiz.. Birleş kahpelerle bana karşı koalisyon sen keş ki olmasan bozuk motivasyon dertleş aynalarla bende kalibrasyon serkeş bu lirik ve yüksek tansiyon Hayırlı işlerrrr xD |
Anlamak mı istemiyorsunuz anlatamıyorumuyuz? 20Şubattan sonra üye olan şahısların oyları geçerli değil.
Geçersiz oylar rakamdan düşürülmüştür hayırlı işler tekrar =) |
Kanka sen anlatıyorsun da anlamak istemeyenler var :D :D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Deprest Daha Güzel Yazmış
|
Kazanan Daha iyi Yazmış Demekdir.. Hak'eden Kazanır..HayırLısı OLsun Başarılar :) Ya da VusLat'ın dediği gibi Hayırlı işLer :D:D:D
|
Alıntı:
Bu laftan nasıl kendine cekiyorsun anlamıyorum birader? Senmi üye yapıyorsun sonradan.sonra oy atıyorsun kendine.sanmıyorum böle yaptığını.ben sonradan üye olupta oy verenlere lafım..Sen niye üzerine alınıyorsun ki? :cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sana yapıyorsun demiyorum hatta sanmıyorum öyle birşey yapmazsın diyorum yapmıyorsunuz diyorum.adamlar nerden bilsn diyorsun ancak velakin fakat şöyle oluyorki hep aynı adamlar oy veriyor hep aynı adamların oylarını düşürüyorum..Neyse bide şu var bu yarışmadan ben sorumluyum ayak işlerine kadar =) o yüzden ben düşürüp benim düzenlemem gerekiyor..Sadıkla Admin beyle öyle konuştuk vsvsvs hani hiyerarşi fln anlatabiliyormuyum... :o |
Joker'ime laf yok:)
Aferim kardeşim böle dewam:) |
tebrikler kendim harici 3 favorim vardı zaten 1'i de lider olmuş =)
|
Alıntı:
|
hakeden aldı turnuvayı.. TebrikLer Joker iyiydin..
|
Alıntı:
|
ne demek kardeşim doğruyu sölemek boynumuzun borcu :)
|
Tebrk edeRm.. :)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:07 PM. |