![]() |
SİZce TürkÇE rAp de ÖNder Kİm??
sagoYu tek geÇEriM:D
|
C&E&Z&A tabii kii
|
aslında cezaya da kötü diyemem ama sagopa kajmer 1numara
|
bence de Ceza Sago'nun 2005 ve öncesini seviyorum yeni tarzı pek hoşuma gitmiyo yine iyi de ..
|
eren bu konuyu açmana bile gerek yok herkez bilio tabiki sagopa kajmer
|
sago... :D
|
ben ce Tek lider Sagopa
|
afk helalsın:D:D
|
türkçe rap in liderinin sago olduğunu hepimiz biliyoruz kuvvetmira yı kuran türkiyedeki ilk rap albümünün önderliğini yapan rap in oğlu evliya-i rap hepimizin padişahı sagopa kajmer önünde eğiliyorum ondan başka bir rap liderinide tanımadığımı buradan ilan ediyorum...
|
way konusmaya bak artıst bu
|
kuskusuz sago;)
|
CEZA ve SAGOPA KAJMER derim bennnn
|
bence hepsi sago ceza mt kadköy acil tayfası daha sayamadıgım kişiler
|
Cartel DeĞİŞmez Önderdİr,sago-ceza Onlarin Yaninda 0 Kalir :d Ama Tabİ Şuan Rape Devam Edenler Arasinda KuŞkusuz Ceza İle Sagopa Lİderlİktedİr
|
ceza dan başkası önder olamaz sago zaten berbat sölüyo arabesk gibi rap mi yapılır yaw rap dediğin hareketli kıpır kıpır olcak insanı coşturcak ama sözleri de anlamlı olcak sago anlam olayını biraz abartmış aşırı mecazi anlamlara falan girmiş şiir yazmıyoz burda rap yapıyos onun için CEZA dan başkası önder olamaz...
|
yunus bence ;)
|
Sago'ya laf söyLetmem :)
Rap'in ağababası desek yeridir ;) |
Alıntı:
TAbiki CEZA Sakın Sagocular Bu forumda Çok olduğundan en iyisi o olmasın mı size göre ? |
cezaQSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
|
kuskusuz sagopa
|
Alıntı:
|
Kursun meseLa biz hep onu dinliyoz bu aralar uf cok ii:D
|
mode xl malesef
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Phence Sago Vesselam....
|
tabiki de evliya -i rap, rap in üsdadı sagopa kajmer.
|
CEZ@::D tabıykıdeee
|
sago tek gecerım bacanagım ozzye katılıom
|
bnce ksnlkle CEZA!!!tartışılmz bilem...
|
aq böle konularla rapi bölüonuz ..böle şelere gerenk yok...
|
maksat bölünme değil herkesin kendi fikridir herkesin önder gördüğüde değişebilir .saygı duyarız (:
|
önder diye bişe diyemicem ben herkes kendi karakterine göre tarzına göre rap yapıo kimi melankolik kimisi gangsta....bu konuda bi cok kişi war gerek underground gerek overgrund...en iyi isimler arasında sagopa kajmer-ceza gösterilebilir..ama mode xl de tartısılmaz iyilerden biri.sansar.moz.sitem bunlara dahil edilebilir
|
diğer arkadaşların dediği gibi sagopa kajmer ama bu aralar sago tarzını değiştirdi ve eski tarzını arıyorum mozele mirach ilerde sagonun yerini alacak gibi
|
önder arayışı içinde olmayalım lütfen herkes Türkçe rap için bişeyler yapıyor bölünmeye hayır diyerek konu kilit + çöp
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:06 PM. |