![]() |
Çankırı Yeraltı Toplama Albüm Volume 1.
evet arkadaşlar Çankırı Underground olarak bir toplama albüm yapsak nasıl olur
bence güzel olur şimdi bizim elimizde kaç tane mc var onu çıkartmamız lazım ve bu mcler kendi kayıtını yapıp yollayabilecek durumdalar mı bu konu altına ben yollayabilirim trackimi diyenler msj atsın bir de kaç track yollayabilir onu söylesin her rapper 1-3 arasında track yollasa bayaa güzel olur?? |
niKOtyn Crew OLArak BİZZ warIZZ Birass HArekEt LAzıMM =)
|
ee başka kimse yokmu battle da fln kapışanlardan ??:SS
|
ganymede var buda iki parçayla katılabilirim...
|
ei o zaman 5 kişi olduk bile lan bi ep olar benje
|
ganymede sen iki parçayı hazırla bana özelden yolla albüm parçalarını toplamayı ben yapayım tabi sizin için de uygun olursa
|
Mc eM!r
aq biz bi boq yiyemeyik :D
|
Alıntı:
|
MC sadık msn eklesene kaafile_18@hotmail.com gel paşa ya tanışalım biraz oki
|
tamam ekledim kank
|
beyle karanlık gece de var isterseniz kayıtları bizim stüdtoda yapabilirsinz :D (bizdende 2 prca cıkar feat harıcı)
|
hee olar valla kapağa da kg_Records'un Katkılarıyla yazarız hem de reklam olur :D
|
bende arkadaslar 1 parçayla bende varım
|
KARANLIK GECE olarak 2-3 parçayla(isterseniz parça sayısı yükselebilir) bizde yaparız çankırı underground için.
|
By_KüLFeT olarak Ft dısında 1 Albüm bile yapabilirim ;)
|
HErkese başarılar
|
Biz de grup arkadaşım galaxy'le birlikte Radyan olarak 2 parçayla katılmak istiyoruz.Da ne oldu pek bi şey yazılmamış uzun süredir.Var mı bir gelişme?bildirirseniz sevinirm.
|
bir gelişme yok toplama albüm de yok inş. ileriki tarihte toplantılardan çıkan karar: herkes kendi albümünü yapacak daha sonra toplama albüm yapılacak:)
|
Ya bırak sadık yaa..
Herkes kendi albümünü yapsın köşesine çekiLsin aq TopLama aLbüm falan çıkmaz !! Çankırıda herkes kendi şeyinde. . . İstediğiniz gibi anLayın !! BeLki yanlış düşünceksiniz yorum hakkında ama bunLar gerçekLer arkadaşLar ;) |
Erenayii dissleyinnn :P :D:D:D:D
%100 de 100 dn fazlasıyla katılmaktayıM..RespEcT StiFfleRs |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:31 PM. |