![]() |
bu yaz ki Hİphop organizasyonları
arkadaşlar bu yaz ki konserlerle ilgili ne fikriniz var nasıl yapalım nerede olabilir kimlerin organizasyonunda olabilir hatta şimdi planları olan varmı bunları söylermisiniz...
|
hangi konseri diyosun :S Çankırı Hiphop Festivali Projesini diyosan diğer konudan devam etseydin ??
|
yok yok neler yapılabilir görüşler yani yapılacak bişey yokta neler yapılabilir...
|
ne bilim böle bi organizasyona en ei büyük otel gider derim ben
|
buyuk otel tanıdık arklar yardımcı olurum
|
ya bence acık havada olmalı kapalı ortam kasıyo
|
bncede açık hava olsun daha güzel olur.:D
|
acıq hava iyi olrr aMA konu açılalı 1 yıl OlmUş xD
|
hacı mıllet artık bıktı naturelden bence buyuk otelde bı kac ıl dısından tanındık mc qelse gusel bı organızasyon olsa super olr..
|
la beyler ılgazın böyle bi organizasyona ihtiyacı war benje yani ii olur kastamonudan we eskisehirden tanıdıım mc lerde war onları felan da ayarlarız olmaz mı ?
|
Alıntı:
|
Bu yaz birşeyler varsa bende gelicem çankırıya open mic de varsa organizasyonda gelirim şarkımı sölerim hem tanışmış oluruz bu arada yeni kayıt oldum selamlar çankırıda değilim ama annem babam çankırılı kuzenlerim orda.teyzemler falan.
Ben iskenderundayım ama İstanbul rapper ıyım yani ''34'' 3 tane underground albümüm var burda 2 tane konser verdim vs vs kesinlikle hava atmak için değil kendimi tanıtmak için söylüyorum |
tanıt tabii yaptıklarınla övgüde duy ;) ama burada değil TANISALIM KAYNASALIMDA
|
vlla bencede kapalı mekan kasıo yanı acık hava iii olur beldıye onune ne dersınız arkadaslar?:D
|
Alıntı:
ne alaka şimdi yani.Konser felan mı?var bilelimxD |
belediye onu olur irfancımda kucak acmıs rapcileri beklydu arkadaslar ciddi dusunelim bu işi en iyi belediye genclik meclisi yapar ama onlarda rap cilere pek sıcak bakmylar ancak genclik konseri gibi bseyde 15 dk musade ederler
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:07 PM. |