![]() |
''Rapciysen Bol Giyinmelisin''Siz Bu konuyu Desteklıyormusunuz?
ben arada bol gıyınıorUm ama cogu arkımız bol gıyınıyor Bence Yakısıyor...
|
Ben kesinlikle katılmıyorum.İnsanları dış görünüşleriyle yargılamanın bi alemi yok!
Ya parası yoksa milletin???Gangboyda bi adam akıllı kot 80 kaat dan baslıo mazota felan da gidecek para yok zaten... Herkes senin gibi zengin degil olm! |
yani farketmez bol giyin ya da giyinme hiphop kültürüne tamamen uymak istiyosan giyinmelisin ama!
|
zengınsem zengınım sanane?.
|
:D
olum bol pantolonu yakisan giymeli bence o kadarda hiphop olarak bi ozwlligi yok hem bu turkish hiphop yakisan giysin yakismayan giymesin benim dusuncem bu
|
nıhahaha guluyorum sadece.
|
İnsan isteDiği gİbi GiyiNmeLİ Bence İlla bOL giymek die bişi YOqh AMA bence DUnyanın en Cok sewilen giyim tarzı
hatta Rocker LAr bıle gIyıMImıZe HAsta |
herkezin kendine ait bir tarzı we giyinme şekli wardır rapcilerinde bol giyinme gibi bir zorunluluuu yoqdur
|
Giyim kusamın ne alemi var ? Amerikamı olucanız ? :D İnsan kendine yakıstıgını hissettiğini giyinmeli dimi la eren :D
|
bence herkes istediği gibi giyinmeli ve birçok bol giyinmeyen rapper da var
|
Ne adamLar var tipine baksan MahmutPaşa simitçisine benzıyo :D fıstıık gibi rap'leri war herifLerin
Ama tabiki ben bol giyinirim düşük + kocaman XXL penyeler falan Öyle takılmak hoşuma gidiyo Tabi giyinmeyenede saygı duyarım. . . |
valla aklım esince paramda olursa alıom kendim bol ama yoksa olmazsada olmaz yani şart deil benim için hosuma gidio bazen ruh halime baglı...cewreye falanda tabii ..
ama illa bol giyinmek için 1 tsörtü 1 ayda giyecek deiliM.. |
herkes istediği gibi giyinmekte serbest.uğur kardeşim Amerikamı olcaksınız demiş.tam tersi düşünüyorum.USA daki rapçiler yeri geldiğinde takım elbisede giyiyorlar.yani rapçi olcan diye bol giyinmen gerekmio.nası istersen giyersin.ben bol takılıyorum :D rahat olduğu için ve cool duruyo:D
|
herkez gibi olmayın
sizin bol giyinmeniz rapci olduğunuzu çankırıya göstermeniz lazım tabiki ama ankarada bol giyinmekş pislckten giyinmenin artık tadı çıkmıyo kızılayda elini sallasan 50tane aynı tşörtten giymiş adam bulabilirsin benimde pislick kıyafetim çok ama genellikle giymem herkez gibi görünmek hoşuma gitmiyo ama yinede giyalim:D çünkü bu bizim yaşam tarzımız
|
ya illa pislick yada time is money yok efendim scarface giymek gerekmioki.ben LCW dan alıyorum en büyük beden yine giyiyorum:D her markada büyük modeller var arkadaşlar:D hücum edin:D
|
babamıNkiLerde ii:D
|
rapi yapan ne boyundaki zincir ne üstümdeki pantolon doğarken çıplak doğduk ölürken çıplak gidecegiz sadece beyaz bir kefen ne bol nede baskılı giyime giysiye önem vermem bu konuda ÇapulcU sTyLe ... Street Stİl..
|
bildiim kadarıyla zaten bol giyim oldschool da yok daha dar oldschool giyim.new school daha bol takılıo die biliorm.Yani fark etmez o kadar ille bol olcak die bişey yok
|
Alıntı:
|
knka walla salla olm biz takım elbiseyle illegale giden adamlarız :D rapçi giyinmek marifetse 88 yaşındaki babanemde bol giyinio amk :D o da rapçi :D
|
ya kanka.entariden bahsemioruz :D benim ninemde flow atıo :D bu bi tarz.isteyen giyer istemyen giymez.kıyafetle rapçi olunmaz.yetenekle olunur
|
hic katilmiyorum ne begeniyolarsa öyle giyinsinler...
Benim hosum gitmiyor görünüsü...asiri bol pantolonlar igrenc bence:).. asiri dar da olmicak tabiki :D mesela ege cubukcunun giyim tarzi cok schik duruyo... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ege çubukçudaki kalıp bende de var (1.95:D) :P
|
kalıp yalnız sadece boyuna olmuo eninedee
|
bende yokmu en??:D
|
bNdede var eN:D:D
|
ulan cankiriya bakk :D dengesizz birinde en var birinde boy izmire bak bide (: enine boyuna ya ikiside var ya hic biri yoK ;D
|
napalım kader:D
|
Bizde kaLıpta war boy'da war. .
GörenLer biLir zaten. . . :) Yakışıyoda yane :P |
Himm...Ege cubukcuda coch seker bisy yaw :D
|
Alıntı:
|
bende öle giyiniyorum bebenin birisi abi pantolonun düşüyor dedi bende bebeyi dövdüm:D:D
|
aynennnnnnn
|
ßende gıymıom boL ama Sportıf gıyınmeyı sefıom o yuzdende oLe gıyınıom Coqu rapcıde zaten sadece sahneye cıkarken boL gıyınıorMus duyduquma gOré
|
ben kendi canm ne isterse giyerim kimsede mudahale edemez..bi rapper illa bol giyincek die bi kural yok.ama bizm ulkemizde malesef yeni nesil yetisen rapperlar arasinda bu bola almis basini gidio ama cok sacma bi dava...
|
Alıntı:
|
bncede kıyafetle rapçi olnmaz bn rap sewerim ama dar kıyafetleride sewerim
|
bol giyinen herkese rap ci denmez.her rapcide bol giyinmez:D:D yani rap de böyle bi şart yok bence
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:41 PM. |