![]() |
ykm ye yazdk ankara
|
ankara sws clandan arkiler yazdı sadece pembe ler benim eserim :(:(
|
FenA DeiL yNe AMA SNEiMi KıraCAM Alp
|
sen beğenmiosan kimse beğenmez bunlarıı..
|
eline saglık
|
elinize sağlık güzel olmuş. :)
|
teşkkürlerr...
|
gzl olmuş gençlik elinize sağlık sevdim harbi =)
|
teşkkürler..
|
ya yok bu kadar olmaz ayıppp artıkk sevgılı admınler bı el atınn
|
Alıntı:
|
1 emek hırszı daha :D:D adminler göreve ;)
|
ne alaka lan git kızılay ykm ye oranın sahibi akrabam aq bebeleri gözümün önünde yazdılar lan o çalışma yapılırken bende yanlarındaydım ben yazdım demedim sws clan dan arkiler yazdı dedim demi ama sikecem artık bu kadarda değil haa
|
Alıntı:
|
hecen gün gordüm güzel olmuş tekrar:D
|
elinize sağlık güzel olmuş
|
eline saglık güzel olmuş:D
|
Alıntı:
|
küfür etmeyin arkadaşlar sws clan diye belirtmiş sorun yok! seviyeli bir şekilde yorumlarınızı yazabilirsiniz
|
yaw alayı yalan arkadaslar ınanmayın zartttt akıoo bu boya nedır bılmezz yaww çalma yawrucum ayıp mıllet emek harcıyo saygılı ol bıraz...
|
yaw hadi 1 ihtimal yaparken flan gördü 1 iki laf attı yapanlarla hadi öbür otobüse SON tarafından atılan bombing e ne diyceksin ya?
|
walla doğru o bombing senin deildi hadi bunda öle böle ama soon yazılı bombing neydi?
|
tm eyw son benm değil :D nicke uyo die attm öle şeytana uyduk pardon :( ama bunu tekrar sölüorm ben yapmadm oranin sahibi akrabam onlar yaptrdılar sws clandan arkadaşlar geldi yaptılar bende ordaydm we pembe olan kısımları boyadım oda yalvar yakar emeğim geçsin die o kadr bu kadrda üzeime gelmeyin hele sen kıllı hevol :D aq kanka emi şıççtın şıçtın ağzıma doymuon mu daha yeter be öff :@
|
o zaman benim çalışmam demiyeceksin kardeş soon bombinge benim çalışmam demiştin başkalarının çalışmasını koysan bile anlaşır :D:D
|
ya yalan kardesim inanmayın bu cocugaaa
|
konuyu açan üyenin isteği üzerine konu kilit + çöp
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:08 PM. |