![]() |
G ülüm dedim san
Ü zdün sen beni ama L akin üzersen beni üzerler seni B ak sevilim ben aşkı sene buldum A ma sen bi şerefsiz yüzünden beni yaktın K albimdeki acı dine mi sandın I şık olmuştun sen bana Ş imdi nerdesin L aleler arasındaki papatyam I lık bir rüzgar esse M anzum anzum seni düşünürüm G elirsen gelme demem E ğer sen de evet dersen L ambamdaki ışığım benim |
Alıntı:
F irar mı ettim gözlerinden? Demekki artık yokum U nutma başkasının olsan da, üzerinde hala kokum R uhum Allaha ait, Bedenimde ki kalbim ise senin K elimelerin bittiği yerde, doğar mı kızıl güneşin? A yrılık bize uzak olacaktı hani ey cennet yüzlüm? N edensiz ölünce ruhumla, o cansız bedenimi süzdüm! |
saol elif can xD
|
Rica ederim :)
|
Mehmet Yok GalibaxD
|
Olmaz Olur Mu :D M esken tuttun sevgilim, seni seven gönlümü E lim yetmez, nasıl edim bilmirem ? H ayatımı senin için adadım, M est olirem, başkasını görmirem E ktik tohum yeşerecek inşallah T ek varımsın, göz değmesin maşallah |
aaa :) sabirede mi yoq ne :p
|
onuda hallederiz :D :) ;)
|
:D iimiş bu iş yha :D
|
Buyur Cnm :) S ensizlik mi ? Çok Zor A şkı Gel Bana Sor B ir Bilsen Nasıl Kor İ çine sevgimizi koymuştuk ve aşkı okumuştuk beraber R astlantı yok biliyorum ömrümde E Anlasana Seviyorum Seni Be :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:57 PM. |