Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   music party 2008 (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Musİc Party 2008 (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=512)

melodrama 03-24-2008 01:01 AM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5170)
halay varsa ona kalkarım bak :D

hemde başı sen çek ok??? (: elinde de bi mendil.tey teyy teyyyyy :D:D:D:D

RapubliX 03-24-2008 12:16 PM

Alıntı:

melodrama Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5210)
hemde başı sen çek ok??? (: elinde de bi mendil.tey teyy teyyyyy :D:D:D:D

olabilir aslında da ora bana dar gelir :D daha açık bi havada çekeriz başı :D:D

force-c3n-clan 03-24-2008 12:24 PM

valla egeman helal olsun tamamen katılıyorum sana

By_KuLFeT 03-24-2008 12:39 PM

merak etme egemen :) 5 YTL yi verdikten sonra hepsini dinler parayi cikartır ole gider :P şaka bi yana azalsın yani fark etmez karma falan yaparız bezgin ayarlar onu yaa

By_KuLFeT 03-24-2008 12:46 PM

abii rapi sonra bırakır koparız bizde mekan tam gün bizim aq :D sen telaş etmee herkes gider biz kalırız :)

mkursadulusoy 03-24-2008 03:40 PM

ya problem deil ya insanları eglendrmeyi bildikten sonra ve zaten biz bize oldugumuz zaman kimsenin sıkılcagını sannetmem

Dj_Bezgin 03-24-2008 09:27 PM

yhaf her tarZda insanı oRaya topLamayı düşünMek suçmu ? Rap konsEri oLdu 100 kiş wardı we 100 kişi dinLedi mi ? kaçı oturdu kaçı söyLedi ? bana qöre herkes eğLenmeLi - oyun hawasında oynayan oyNar - rapi söyLeyen söyLer - Break dANsı izLeyen izLer - dUyqusAL müzikde eşli qeLenLer dans Eder - topLu arkadaş qeLenLer halay çeker - qitar Çalan we biLinen 2 şarkıyı herkes eşLi söyLEr - we yapdığımız remix we ortama qöre cAnLı mixLerLe ( technoDa oLacak ) herkes eğLenir .... Son söZüM ... qeLene EywaLLAh kapıMız açık .. qeLmeyeN keNdi biLir ... BezqİN ...
-
yha qeLen kişiLer benİm çewre arkadaşLArım . Rap dinLeyen oyun hawasıda dinLer . hatta oyNar .. ( qünü 13'ü yapdık İlk yazıLıLar bitsin die .. günü paZar yapdık dershane yada özeL kurs oLmasın die .) miLLet hem eğLenecek - her tarz oLacak parça parça - 15 dk'ka rap - sonra sLow - sonra break daNs - sonra oyun hawası ) o oLmaz bu oLmaz diorsunuz . ben hepsini CanLı yapdırMayı düşünüorum we qeLen kişiLer sahne deneyimi oLan arkadaşLarım . hatır için qeLİorLar . miLLet eğLence qörMedi bu qüne kadar .. qeLsinde qörsün .. diLekLerimLe ...Bezqİn..
-
yhaf miLLEt yok o oLmasın yok bu oLmasın .. qeçen ki rap partisinde 30 kişi oturuor . siqara içen içene - başda qüzeL oLucak dedim ama o kadar beğeNMedim .. aMa bu benim fikrim .. farkLı tarzda rapin yanına birşeyLEr oLursa qüzeL oLur .. Rap paRtisi değil .. Party .. Müzik PaRtisi - parti niçin yapıLır ? eğLenmek için ... bence yorumLarınızı partiden sonraya sakLayın .. etkiLeşim yapMayın .. qeLene kapıMız açık dedim ... Herkese ilqisi we fikrinden dolayı Teşekkür ederim ... Bezqİn ...
-
Ben sadece şuNu bilirim .. yapıLan 1 eMek wArdIr .. sayqı duyuLMası qereken .. Bu mu iyi oLacak diyenLere ( rapde Mickorofonu uzatmak gibi ) yapın paRti qeLeyim .. qöreLim .. qeLin qörün .. herkesin düşünceLeri farkLı ne diyeLim .. şu yazıLı stresini atıcam ben orda. sende qeL eğLenMene bak ... Bezqİn...

--

Mesajlarınız birleştirilmiştir lütfen flood yapmayınız!

By_KuLFeT 03-24-2008 10:03 PM

yawaşş yawaşşş yawaşşş

RapubliX 03-25-2008 07:08 PM

Alıntı:

*** Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5337)
amann diim sadık sen oynama:D
ağır abisin ya :p:D:D:D
oo ere çoşarsın sen o gün kanki..:D inş gelmeye çalışcam yaw..
bu parti de çoq qüzel olacağa benziyo..;)

ehueuheuhe dans müziği çıkarsa dans ederiz :D şimdiden söyleyim de orda heyecan basmasın :D:D

melodrama 03-25-2008 07:34 PM

olur mu yaa sadık halay çekcek dimiii?????

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:39 PM.