![]() |
bızımkı daha gusel olur :D
|
siziki dahamı güzel olur ehueheu sen daha büyük izci (hatta XXL) ali kayayı tanımıyosun :D:D kesin kopucak okul :D:D ben orda olamicam ne yasıkki :(
|
bi de nevruz olayı çıkmış bizim zamanımızda (yani geçen sene fln:D) kutlamıyolardı şimdi bütün okullarda yapıyolar heralde gün boyu mu sürüyo nasıl bişe ?:D
|
Bizim okulda geçen yılda kutladılar hatta öğleden önce kutlayıp öğleden sora sınav yaptılar :S bana kalsa 1 hafta boyunca kutlanmalı ama :D:D öğleden sora olcak bizim okulda :) öğretmen lisesinde yane (:
|
geçen sene bizde de olduydu heralde sabahtan 2 şiir okudular girdik içeri:D
|
eglence ne demek yha davul zurna getirmişlerdi bizim okula :D:D manyah gibi halay çekip durduk :D
|
ben ali kayasız nevruza nevruz demem:D:D:D
|
zuhaaaaaaa :D:D bende demem valla hele o izci kıyafetlerini giymiomu :D:D bitiom bitiom :D bu kadarmı şeker olur bi insan :p:D
|
aynen yaa kanki gecen sattı bizi ama ya hiç beklemezdim onun gibi baba bi insandan neyse sana yarın anlatırım ben:D tabi evden ayrılıp gelirsen:D
|
Ali Kaya da sattıysa bizi ben bi daha gelmem o okula bekleme kanki beny :( ben eğitim hayatıma mahalledeki diki$ kursundan devam etjem :D:D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:22 PM. |