![]() |
ilhan 7 kişiyiz çankırıda:D bildigin gibi ben egemen ömerfaruk mcyiz.
ahmet özaydın ahmet şimşek ibrahim writerlar. ibrahim aynı zamanda mc |
sedat ne writer ne mc. sadece kardesimiz
|
bisey sorucam bilet siparişini nerden yapıcaz? ayrıca afiş çıkmadıysa photoshopda yardımcı olabilirim tasarımınız için arkadaşlar ;) Sadık bilir p-shop calısmalarımı ondan iletisim saglıyabılırsınız siz karalasanızda bız yardıma hazırız peace;)
|
sen tek basına mı gelcen yoksa başkalarıyla mı gelcen? demişssinya bilet siparişlerini nerden yapabiliriz die. gazi anadoludan bizim arklardan alabilrisn bilerleri (sedat, ömer faruk, ibrahim).... bu arada gerek kalmadı atakan yapılıo afiş.
|
tmm bi kaç rapper arkla gelicem alırız ömerden bilet saolasın ;)
|
Alıntı:
|
Beyler afiş işi bugün haloluyor.Herkezi görmek istiyorum 18yer6 ailesi olarak herkez orda olmalı sonucda bizim crewin partisi fakat sizede cok iş düşüyor.Çankırı hiphop ı için çalışıyoz diyen arkdaşlar burda kendini göstersin.
C3N in bura dışında ankarada da kolu var şunu unutmayın ki istersem tr yi zaptederim fakat bunu bi elde tutmak önemli cok kişi cok sorun getirir.bana adam gibi adamlar lazım aeo hepiniz |
Borz '' cok kişi cok sorun getirir ''
haklı o yüzden iç sawaşlardayım tek çalışmaktayim çoğu zaman.. Çok Zor ama öyle olması gerekiyor. O gün orada Olmaya Calıscam ;) |
Arkadaşlar party umarım beklediğimizden daha fazLa güzel olur..
Herkes elinden geLdiği kadar kişi getirmeye çalışsın ;) Bu hepimiz içinde iyi olacatır... Gelmeyenlerinde canı sağolsun :) Bidahaki sefere diyeLim :) Partyde görüşmek üzere Allah'a emanet olun Selametle ... ;) |
yav ben çağırıyom birisini tamam geliriz diyo biletler 5 ytl diyom hönk diyolar :D bileti sen alırsan gelirim diyolar ondan sonra da :(
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:37 AM. |