Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Üyelerimizi Tanıyalım (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   üyelerimizin resimleri hakkındaki düşünceleriniz (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=338)

AdReNaLiNe 01-13-2008 03:17 AM

1 Tane Aşk Hikayesi Dinlemek isteyen Varsa Diyor 2.ci Hikaye'yi Ücretsiz Anlatırıyoruz Diyor :D

18li-Licious 01-13-2008 03:26 AM

Ha tmm anladim Sry :D
[bence biz bi cay bahcesi diye baslik acak :D saten yapcak bisy yok bu saate uykumda yok bari bos zamanlarda orda lak lak yapilir...]

AdReNaLiNe 01-13-2008 03:29 AM

Neyse Size iyi Sohbetler Ben ÇıkıyoRum Biraz Counter- Strike OnLine Oynayım :P

RapubliX 01-13-2008 03:43 AM

arkadaşlar diğer taraf'a sadece resim ekliyoruz resimlerle ilgili yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz

séDa 01-16-2008 12:29 PM

ben istemistim resimLerimizi koyalım birbirimizi tanıyaLım die ama biraz amacından cıkmıs bizim buraya resim koymamızın nedeni bu kız iimis su yakısıklıymıs deilKi..bu muhabbetn yapıLması bile dogru deil bnce..sadece birbirimizi tanımak icin koyduk biz..baska bi amac yok burda biriLerinin guzel olması(gerci guzellik göreceli bi kavram)kimseyi ilgilendirmiyo haksızmıyım_?

RapubliX 01-16-2008 12:32 PM

Alıntı:

[séD.] Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2314)
ben istemistim resimLerimizi koyalım birbirimizi tanıyaLım die ama biraz amacından cıkmıs bizim buraya resim koymamızın nedeni bu kız iimis su yakısıklıymıs deilKi..bu muhabbetn yapıLması bile dogru deil bnce..sadece birbirimizi tanımak icin koyduk biz..baska bi amac yok burda biriLerinin guzel olması(gerci guzellik göreceli bi kavram)kimseyi ilgilendirmiyo haksızmıyım_?

aynen katılıyorum zaten onun için yorumları ayrı bi konuya taşıma gereği duydum resimden çok kız muhabbeti var:(

séDa 01-16-2008 01:00 PM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2315)
aynen katılıyorum zaten onun için yorumları ayrı bi konuya taşıma gereği duydum resimden çok kız muhabbeti var:(

evet abi öyle olmus:s

By_KuLFeT 01-16-2008 03:36 PM

Alıntı:

Mc_Erenay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2205)
:) Sevmeyi senden daha iyi biLdiğim ve yaşadığım kesindir İlhan.. ;) Bunu bilmeni isterim..!
Herkesi aynı kefeye koyma ve SİZİN diye konuşup geneLLeme yapmazsanda tüm forum için iyi oLur ;)
Yazıyosun yazıyosun respect diyosun
Eee her zzaman RESPECT o zaman demi :)

RESPECT ;)

beni tanımıosun ... yorumluosun ...
sizin diye rahatca die bilirim çünkü bunun altında ki köprüde bunu yapanlar alınganlık yapar...
RespeCt derim hep çünkü Saygı hiç kalmamıs....

Riyazat 01-16-2008 07:21 PM

Alıntı:

By_KuLFeT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2199)

''sizin bence güzel kızdan kastiniz vakit geçirmek htiyac gidermek vs. vs. gibi nedenlerdir ''
ResPecT..

Önce konuşmasını öğren !! Sonra Respect ;)

RapubliX 01-16-2008 08:21 PM

tamam beyler resimler hakkında yorum konusunda bile başka yere çekiyosunuz ayıp ama :(

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:19 AM.