![]() |
kırkta yılda bir siteye girebiliyorum girince de böyle bi çalışmanın altında böyle gereksizce yorumları görmek moralimi bozuyo beyler biraz daha dikkat lütfen ! (ayrıca çalışmaya emek harcandığını sanmıyorum )
|
Alıntı:
|
diorm yha iki kutu boya alıp ölesine yaptık egemen ... emek wererek özen göstererek bişey yapsak çok dahi iyi bişey çıkar eminim ama yinede ortaya bişey koymuşuz yapmışız emek wermişiz en azından bi eline sağlık denmesini beklerken bu şekilde arkadaşların tartışması harbi çok gereksiz bişey beğenmeyen olur doğru bende beğenmiom daha iyi olur biliorm ama sonuc olarak olan şey bu we olduğu kabul etmek en iyisi :D
|
güsel olmuş soon ellerine sağlık
|
affınıza sıgınarak bişey demek istiyorum arkadaslar soon tekrar elline emegine saglık birlikte yaptık, saygı göstermeyende göstermesin göstermeyenin başladıgı noktayı bilioruz bilmesekte tahmin edebilioruz egemen senden beklemedigim hareketler yapmışsın kardesim emege biraz olsun saygı göster göstermiosanda gösteriomus gibi yap en azından insanların şevkini kırmadan yap...
ayrıca şunu sölemek boynumun borcu imkanlarımız cebimizden zar zor cıkan '5 Lira'ayla var oluo o '5 Lira'ya en azından saygı gösterioruzki kötü yorum yapan şu anda pervasızca konusabilio... sitede tanıdıgım bi kaç kişi var soonda onlardan biridir ve o tanıdıklarımın her birisi kardesimdir... yorumlar için tsk. ederim |
bakın sevgılı arkadaslar bole bı sey ıcın bu kadar yorum tartısma fazlaa bız elbet geldıgımız yerı bılıoruz cok ıyıyız cok superızz sız bok gıbısınız de demıoruz ama herkes yerını haddını bılsın...
|
lütfen daha fazla yorum yapmayın kötü yada iyi ben bi çalışma yaptım en azından emek werdim bunun için kendimle gurur duyuyorum gerisi önemsiz kimsenin ne dediği umrumda değil tavsiyeleriniz olrsa eyw. ama unutmayın herşeyin bi başlangıç noktası var buda onlardan biridir..
|
ctrl v www.bombabomba.biz :D
|
pardon hevol kardesim yerini haddini bilsin derken herkez zaten haddini bilerek konusuo şu noktaya kadar öle yani gördügüm kadarıyla bazıları dısında
----kişi kendi bilir işi---- 1-mümkünse bana haddimi yerimi ögretmeye calısma;) 2-selamın aleyküm aleyküm selam'la beni tanıyamazsın yerimi haddimi bilemezsin 3- gercekten yorum morum olmasın artık uzamasın konu beni siteye üye olduguma pişman etmeyin mümkünse stres yumagı oldum 3 gündür |
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:51 PM. |