Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Overground (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ceza Hakkindaki Düşünceleriniz?? (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=33)

RapubliX 03-23-2008 12:31 AM

Alıntı:

melodrama Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5165)
peki cezacı olup da sagoya laf atanları hiç mi görmedin ?? duymadın???? aynı durum orda da geçerli.beni tanıyanlar bilir sagoya hastayım resmen süper birisi bence.cezada dinlerdim önceden ama sevmiyorum sagoya laf söylüyo die deil sadece onun yaptığı işleri de takip ediyorum ama zamanında çok yanlış yapmış millete kişilik meselesi yanı başındaki dostunu satmış.-bu bilgiler kulaktan dolma değil sagodan;)-

dostum alınma amacım seni kötülemek değil de sagopa kajmerin 10 Kurşun albümünü dinledinmi merak ettim sadece?;);)

melodrama 03-23-2008 08:50 PM

amacın ne peki??? evet sagonun diğer albümler gibi o albümünü de dinledim (: belki şimdikiler kadar iyi değil hatta hiç deil ama olsun:D eskiye dönmek gerekirse çok işimiz var valla:D ama kabul yani iyi bi albüm değil:D:D

RapubliX 03-23-2008 09:00 PM

Alıntı:

melodrama Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5196)
amacın ne peki??? evet sagonun diğer albümler gibi o albümünü de dinledim (: belki şimdikiler kadar iyi değil hatta hiç deil ama olsun:D eskiye dönmek gerekirse çok işimiz var valla:D ama kabul yani iyi bi albüm değil:D:D

hah işte bence en güzel albümü o diyecektim :D kaç kişiye diss var kimse bişey demiyo rapin içinde var diye ceza kendisine diss atınca dava oluyo yani söylemek istediğim önceden yaptığını şimdi yapmıyo gibi göstermesi kısaca dönmesi rapine lafım yok

melodrama 03-23-2008 09:19 PM

kendin fikrin saygı duyarım ama katılmıyorum :D:D:D

RapubliX 03-23-2008 09:21 PM

Alıntı:

melodrama Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5198)
kendin fikrin saygı duyarım ama katılmıyorum :D:D:D

teşekkür ederim;);)

By_KuLFeT 03-24-2008 12:57 PM

Anaaaaammm gözlerim yaşardııı

melodrama 03-24-2008 09:00 PM

tabi yaa ne sandın:D:D:D:D

RapubliX 03-25-2008 11:49 AM

Alıntı:

ozzy51 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5313)
daha ne dion sen geçen haLı sahada sadık sagopanın vesselamı bağıra bağıra söLüodu :D

zuhaheyla sadece nakaratı söyledim la :D bağırmadım hem de kısık bir sesle senden başka duyan olmamıştır.:D

KaTaKuMpE 04-20-2008 06:47 PM

aga işini her zaman mükemmel yapan adam dinlenir veya adamlar. bu kim olursa olsun

ceza veya sagopa misal ikiside bence işlerini iii yapıyorlar

kafora aka şahmat 05-27-2008 09:14 AM

Alıntı:

melodrama Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5165)
peki cezacı olup da sagoya laf atanları hiç mi görmedin ?? duymadın???? aynı durum orda da geçerli.beni tanıyanlar bilir sagoya hastayım resmen süper birisi bence.cezada dinlerdim önceden ama sevmiyorum sagoya laf söylüyo die deil sadece onun yaptığı işleri de takip ediyorum ama zamanında çok yanlış yapmış millete kişilik meselesi yanı başındaki dostunu satmış.-bu bilgiler kulaktan dolma değil sagodan;)-

sana katılıorum melodrama bende bir sagocu olrak dediklerine katılıorum ceza da ii ama sagodan iii diil bence rapin kralı sago bence walla herşey ortada yazdıkları dawranışları konuştuklarından herşey ortada sagopa 1 numara işe

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12 AM.