Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Türkçe Rap (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sagopa'nın gerçek yüzü =) (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=326)

slayer06 01-13-2008 11:38 AM

Alıntı:

By_KuLFeT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2202)
slayer06 ya bi nebze katiliyorum ama onada surada müdahale etmek istiyorum...

SAGODAN İYİ RAP YAPMIYOSUNDUR HERALDE ...

1. sago kendi kendine ben rap yapmiyorum benimkisi başka bişey diyor Araf böle bişi demio heralde yane farkli kulvar ;D

2. hade dielim ikiside ayni seyi yapio iyi yada kötü olmasi onun demesiyle senin demenle belirgin olan bişey değil adam sagoyu dinliyodur sago iyi diyodur arafı dinliyordur araf iyi diyodur yane açık eleştiri konusu bunlar.polemikler cok olabilir

3.yorumlarını ilk defa görüyorum dewamini getirirsen seviniriz..

Araf,hayran kitlesine dayanarak SAGODAN İYİ RAP YAPMIYOSUNDUR HERALDE demiştim demek istediğimi anlamadın galiba yada ben anlatamadım..Ayrıca rap bütündür farklı kulvar olsa bile eğer rap başlığı altında bişey yapıyosan bölemezsin..

slayer06 01-13-2008 11:43 AM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2204)
mesele kim iyi kim kötü değil sago dönüyomu dönüyo ama bunu söylemek bizemi düşer tartışılır

asıl tartışılması gereken konu kim iyi kim kötü gereksiz bi tartışma olsada...Ama biz rap dinliyosak yada yapıyosak kimsenin dönüp dönmediği bizi ilgilendirmez biz rpine bakarız doğrusu budur dönüp dönmediğene bakıyosanız da Ceza yı araştırın biraz

c3n-egemen 01-13-2008 01:00 PM

rap öznel birsey olduuğu için sana göre iyi olan bana göre kötü ve ya sana göre kötü olan bana göre iyi olabilir ve hala mal gibi ceza sago kavgası yapılıosa yuh derim.birde burası underground sitesi

slayer06 01-13-2008 04:42 PM

Alıntı:

kg_egemen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2254)
rap öznel birsey olduuğu için sana göre iyi olan bana göre kötü ve ya sana göre kötü olan bana göre iyi olabilir ve hala mal gibi ceza sago kavgası yapılıosa yuh derim.birde burası underground sitesi

şimdi böyle mi oldu??İlk hallerinizi biz biliyoruz neyse sago ceza kavgası yok burda sago hakkında iddia edilen şeylere itiraz var sadce

arafyaren 01-13-2008 06:44 PM

Alıntı:

slayer06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2198)
dostum dediğinle yaptıkların arasında çok fark var bi kişi bile seviyosa saygı göstermek lazım diosun yazdıklarını okumuyosun galiba...Ayrıca kimsenin rapine laf söyleyemezsin taki rapin o kişininkinden daha iyi olana kadar...sagodan daha iyi rap yapamıyosundur herhalde:D

kimseye sagodan nefret edin demedim.bildiklerimi yazdım.kulaktan dolma bilgilerle kimseden nefret etmem.dediklerimde tutarsız bi taraf yok.bunlr benim bildiğim şeyler.ayrıca yaptığı işe laf etmedim.iyi okumadın galiba.... kişilkten bahsediyorum

arafyaren 01-13-2008 06:48 PM

BEN KİMSEYİ KİMSEYLE KARŞILŞTIRMADIM.KİMSE KİMSEDEN İYİ RAP YAPIYO DEMEDİM:ORTADA OLAN ŞEYLERİ YZDIM.KAFAMDANDA BİRŞEY UYDURMADIM.CEZA SAGO KAVGASIDA YAPaMDIM.KONUYU BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN.....

slayer06 01-13-2008 10:47 PM

Alıntı:

arafyaren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2276)
BEN KİMSEYİ KİMSEYLE KARŞILŞTIRMADIM.KİMSE KİMSEDEN İYİ RAP YAPIYO DEMEDİM:ORTADA OLAN ŞEYLERİ YZDIM.KAFAMDANDA BİRŞEY UYDURMADIM.CEZA SAGO KAVGASIDA YAPaMDIM.KONUYU BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN.....

flood yapmasaydın.. Neyse bende yapılıp yapılmadığından emin olmadan yazma demek istedim zaten ortada olan şeyler ama doğruluk derecesini bilmiyoruz kesin bilgilerle tartışalım ayrıca sago ceza kavgasıda yok burda olmasıda saçma zaten..!

18li-Licious 01-13-2008 11:17 PM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2246)
:( yapılırmı bu timberland'a

Yapilmaz tabiki :D yazik adamin emegine giden zamani oldu :D
yazik yaw ekmeginden oldu :D
vallah billah yapilmaz timberlake tam bencil :D Esek iste Exi Britneye cekmis :D

RapubliX 01-13-2008 11:31 PM

Alıntı:

18li-Licious Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2280)
Yapilmaz tabiki :D yazik adamin emegine giden zamani oldu :D
yazik yaw ekmeginden oldu :D
vallah billah yapilmaz timberlake tam bencil :D Esek iste Exi Britneye cekmis :D

hehe :D:D

séDa 01-14-2008 03:50 PM

Alıntı:

M_C_S_A_D_I_K Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2285)
hehe :D:D

:D:Dbritny ouf:D:D

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:14 PM.