![]() |
Alıntı:
|
mekan olsa cok is basaracaz da seco yok aq.benim break dance a baslamak isteyen arkadaslarım var.mekanımız olursa onları da alcam.cok buyuk bi tayfa oluruz.çankırı da hip hop cok hızlı gelisir böylece...
|
arkadaşlar ben daha önce ne sercan ı duydum ne taha yı ikisinide yeni duyuyorum bu hata benim mi yoksa bu arkadaşların mı bilmem ama ben ilk kemal can ı duydum ve gördüm biz kemal can ilk defa tanıştık direk graffiti yapmaya gittik orda polisle güvenlikle uğraştık kendisini bilirim temizdir iyidir neyse şimdi burda onu övecek değilim ama bak sercan biliyorum battle yapmak bizim felsefemizde var ama sen kafa tutuyorsun battle da yapmam diyorsun bence durup dururken hemen karalama insanları felsefemize uygun hareket edelim battle yapın kimin iyi olduğunu görelim size söz bahara doğru bir party yapacağım ve ne kadar break yapan arkadaş var toplayacam ayrıca benimle özel görüşmek isterseniz istekleriniz arzularınız olursa bulvarda birey dersanesi oks şubesinin yanında büromuz var bekleriz çay çorba içmeye bence Çankırı'da ki breakçilere özel ilgi lazımdır özel organizasyonlar gereklidir herkes ciddiye alsın arkadaşlar...
|
Alıntı:
|
taha gerekenleri yazmış.. bizim amacımız kavga falan deil..daha fazla rezil olmasınlar dedik :) hem kendi isimlerini kötüye çıkarıyolar hemde bişiye benzemio..takım kurmuşlar isim koymuşlar (çakma) :D yabancı bi takımın isimleri..kendilerine isim komuşlar onlarda çakma :D bu işler böle olmas ki :).tanışırız senle de.. bboy.sercan@hotmail.com eklersn sevinirmn ;)
|
S.A SITE GUZEL OLMUS..sercan sen kendıne fazla guvenıyosun sanırım senle bı ara bulusalım kapısalım o laflarını tek tek yedırcem sana a.q sız anca ewde dans edersın.
|
Alıntı:
Karşınızdaki adama yoksa diğer üyeLere oLsun adam msn ini wermiş ekLe > BuLuşun < Kapışın Forumda söz yazmak kolaydır önemLi olan icraat ;) öyLe ' aq ' falan ayıp oLuyor..Bidaha olmasın lütfen..!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Umarım YaplırRR
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:27 PM. |