![]() |
lan Ahmet DAha İki gÜn Önce Sen diiLmiydiN LAn KAraNlık GECe hep Amele bebeLEr diEn =))
|
Alıntı:
|
çankırıdan bizle gelişen mc (yi) de unutmamak lazım demi beyler :) o ismi biliosunuz icraa etmeme gerenk yok.. birlik beraberlik içinde olun
saygılar !! |
hmmmmm ei ei öle OSSun tabe =)
|
ewet beyler ben ganymede in bahsettiği karanlık gece nin üyüseydim ve hala ole ganymedenin dediği herşey doğrudur... saygı ve selamlar
|
Valla gerçekten dalga miayetinde sölemiorum
Hakan ın Egemenın Ömerin falan bu işLe uğraştıgı zamanLarda Çankırıda RAP dediğin zaman adama küfrediyolardı :) Gerçekten ben bunu yaşadım.. Ama şuan herkes (Mc's)büyük ilerLeme katetti.. Tebrik ediyorum arkadaşLar.. Fazla söze ne hacet ;) |
rapi dışa vurma gösteris olur içinde yasarsan işte o zaman harbY Rap OluR...
|
ben istanbuldan çankırıya 2001 de geldim ve rap dinlemeye çankırıda başladım 2001 yılında.2004ye yazmaya başladım.kim ne der die düşnmeden hep kendi tarzımda giyindim.sokakarda acaba rapçi varmı diye çok bakındım.yanıma adam aradım.ama kimsegözüme çarpmadı.yada benim giyimimi görüp gelip sormadı.eski karanlık gecedeki hakan hariç.tavrımı hep belli ettim 4 senedir.çankırılı deilim ama çankırıda başladığım için çankırıdan çıkma olarak görüyorum kendimi.işalah çok iyi yerlere gelinir rapte çanırı adına
|
Alıntı:
|
ya neyse beyler baslatan baslatmıs bunu konusmaya gerek yok sımdı ıcraat zamanı ıcraatlar daha onemlı bence
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:38 AM. |