Www.18Yer6.Org

Www.18Yer6.Org (http://www.18yer6.org/forum/index.php)
-   Çöp Kutusu (http://www.18yer6.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   2 adet 3D daha ... (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=1399)

RapubliX 08-31-2008 02:35 AM

Alıntı:

c3n.hevol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 14562)
bakın sevgili adminler öncelikle her yazdıgım gibi bu yazdıgımı silmeyin rica ediyorum atakan sen bize gül ben sana çok gülecem sen yalancı .................................... vs bi insansın karsımda baska bır sey dıon mılletın yanında baska bır sey dıon artık ben bu polemıge bı son verecem gel studyoya bı konusalım ya tatlı bır sekılde kapatalım ya da ben sana herzaman kı gıbı kıryım bı tarafını olay kökten çözülsün sıkıldım ya senden öyle forum dan böyle artist bı sekılde konusup sonra da karsımda kanki ayaklarına yatma okiş canım benım ben hergun studyoda oluyorum beklerim...

ahmet yazımı silmeyin diyorsun da bu tür tartışmalar foruma yakışmıyor varsa bi sorununuz yüz yüze gelince halledersiniz ama forumda başka bi konuda dupe nin yorumu varsa başlıyorsunuz sen şöylesin sen böylesin konu hakkında yorum yapılacaksa yapılsın ama ne eskiler ne de özeller karışmasın lütfen
Saygı ve Barış

dupe 08-31-2008 10:21 AM

valla ben sesimi cıkarmıom ;) karısmıyomda ben ısımı yapıom sadık .

kafora aka şahmat 09-03-2008 08:03 AM

eline saglık emege saygı

Şito 09-06-2008 05:36 AM

s.a dupe senin nicki biyerden duymus gibiyim ama neyse calısmalara gelince eline sağlık uğraşmıssın yapmşsın harfler upen in harflerine cok benzyo hatta bazıları aynısı neyse böyle böyle ilerliycek eline koluna sağlık eyw..

ΣΠİGΜΔ 09-06-2008 01:33 PM

ewet ya sole bi upenin çalışmalarını arastırdım aynısı denilebilir

Şito 09-08-2008 04:35 AM

kardeş bide tonlamalarında ışık efeck tinde hatalar sezdim :) biras daha kasarsan güzel bişeyler olacağnı dşünüorm...
wotec-duhat clan selametle :):):)

dupe 09-08-2008 04:53 AM

=) olabilir kardesim cunki upenin 3boyutlarndan bakarak deneme yptim olabilir bundan dolayı kıyaslama olur=) ama upen yazmıor:) dupe yaziyor. yinede calıntı fln dıenler olursa sımdıden calıntı deıldır upenden ozur dılendı ztn acıklandı konu =) haberıde war selametle.

mkursadulusoy 09-08-2008 10:17 AM

emegne saglık

borz 09-09-2008 01:21 PM

karakter için desandanda dile(: aksam cokluya alıyımda hehe(:
ben ortalık karısmasın, yanlıs anlamasınlar diye yorumda bulunmuyorum artık. sadece biri bişey derse kulagıma geliyo o zaman bakıyorum siteye.
harfleri upendan birebir esinlendigini yazmadım bıktım artık uğrasmıyorum.Ama sagolsun gene bilenler cıkıyo (: Mesela karakter aynısı nerdeyse desanın yaptıklarıyla.Hatırlarsan daha öncede ''Anılın'' calısmalarıyla mesur olmustun (: en sonda seminin hugoyu ben yaptım diye cıkmıstın (turkstyledan adamın sketchini temize gecirip ki ondan da emin degilim direk de koymuş olabilirsin xD)Zamanında benden caldıklarını es gectim daha (: senin yüzünden siteye calısma koyamıyodum onlar azada ayit diyolardı benim calısmalarım halbuki xD xD ama sen benden önce koyuyodun (: HEhE
her yaptıgını kimden nerden ne caldıgını tek tek fotograflarını siteye koymustum ama ne hikmetse sitede hiçbişey durmuyo xD Madem bunları yapıyon sketchlerinde kaynak gösterde milletde seklini çizmesin.Olabilir yokmu benim yaptıklarım önceden cok vardı.Halada sevdigim insanların tarzına yatkın yapıyorum ama önemli olan aynılarını almak degil esinlenmektir...Başarılarının devamını diliyorum.
Borz C3N clan kurucusu...

séDa 09-10-2008 12:40 PM

Alıntı:

borz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 15035)
karakter için desandanda dile(: aksam cokluya alıyımda hehe(:
ben ortalık karısmasın, yanlıs anlamasınlar diye yorumda bulunmuyorum artık. sadece biri bişey derse kulagıma geliyo o zaman bakıyorum siteye.
harfleri upendan birebir esinlendigini yazmadım bıktım artık uğrasmıyorum.Ama sagolsun gene bilenler cıkıyo (: Mesela karakter aynısı nerdeyse desanın yaptıklarıyla.Hatırlarsan daha öncede ''Anılın'' calısmalarıyla mesur olmustun (: en sonda seminin hugoyu ben yaptım diye cıkmıstın (turkstyledan adamın sketchini temize gecirip ki ondan da emin degilim direk de koymuş olabilirsin xD)Zamanında benden caldıklarını es gectim daha (: senin yüzünden siteye calısma koyamıyodum onlar azada ayit diyolardı benim calısmalarım halbuki xD xD ama sen benden önce koyuyodun (: HEhE
her yaptıgını kimden nerden ne caldıgını tek tek fotograflarını siteye koymustum ama ne hikmetse sitede hiçbişey durmuyo xD Madem bunları yapıyon sketchlerinde kaynak gösterde milletde seklini çizmesin.Olabilir yokmu benim yaptıklarım önceden cok vardı.Halada sevdigim insanların tarzına yatkın yapıyorum ama önemli olan aynılarını almak degil esinlenmektir...Başarılarının devamını diliyorum.
Borz C3N clan kurucusu...

ehuhea:D:D ne denirKi? yazıK;)

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:46 AM.