|
|
#1 | |||
Terminal Yapım® Mix & Mastering; Liyakat Video Production By; Capone Alt Yapı; Can Odabaşı Capone Lyrics; Dolu derdim bugün insanlar bana neyi verdi Soran olmadı hiç kimse hatrımı olur ya belkide ben iyi derdim Bir bira iyi geldi o kaltaksa kıramadı beyler beyi Bir hikaye düşün elin ellerin , şarkısıda bu al bak meyhanedeyim Ben daha neyleyim he o kör gözlere sel aynayım hep Aynı sofrada pişer bunca yemek tatmayansa bilmiyo haliyle Çıkmıyo günah bi ahinle , aynı yataktayım adiyle Kapatır kir yüzünü ve amin der evcilikte yetmiyo yerdeki minder Ateşte bolca külah hadi git bul paralı bi ton var koca Yaralar kanıyor hocam , bir gün degil her gün yanıyo ocak Bedende kalmadı can taş kalbin yerine bi mum koyucam Son sürat bir arabada ölüme koşmak bunu seçtim kim durdurcak Liyakat Nakarat x3 İnan dolu derdim bugün acılar bana neyi verdi Gözümde kalmadı bi damla yaaş Sonum hasret gözüm kapalı gidicem |
||||
|
|
|
|||
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Liyakat - Devamı Manavlarda (Video) | Capone | Türkçe Rap | 0 | 02-20-2015 06:28 PM |
| Şanışer - Kalmadı Gururum (ft. Atakan) [Lirik] | єραcк | Lirik | 0 | 03-05-2010 06:58 PM |
| 18YER6 yeni yaş, yeni banner | arafyaren | 18Yer6.Org için yapılmış çalışmalar | 2 | 06-12-2009 08:17 PM |
| hilkat - Yaş değil Kan - Yeni track | arafyaren | Albüm - Track | 15 | 01-25-2009 01:03 AM |
| On 7 Yaş || mArşAndiZ || | By_KuLFeT | Albüm - Track | 17 | 01-25-2009 12:51 AM |
|
|