|
|
||||||
buda diğer bi sprey s-colt için (umarım beğenirsiniz ) |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#21 |
|
kırkta yılda bir siteye girebiliyorum girince de böyle bi çalışmanın altında böyle gereksizce yorumları görmek moralimi bozuyo beyler biraz daha dikkat lütfen ! (ayrıca çalışmaya emek harcandığını sanmıyorum )
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Azimli Üye
|
diorm yha iki kutu boya alıp ölesine yaptık egemen ... emek wererek özen göstererek bişey yapsak çok dahi iyi bişey çıkar eminim ama yinede ortaya bişey koymuşuz yapmışız emek wermişiz en azından bi eline sağlık denmesini beklerken bu şekilde arkadaşların tartışması harbi çok gereksiz bişey beğenmeyen olur doğru bende beğenmiom daha iyi olur biliorm ama sonuc olarak olan şey bu we olduğu kabul etmek en iyisi
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Acemisi
|
affınıza sıgınarak bişey demek istiyorum arkadaslar soon tekrar elline emegine saglık birlikte yaptık, saygı göstermeyende göstermesin göstermeyenin başladıgı noktayı bilioruz bilmesekte tahmin edebilioruz egemen senden beklemedigim hareketler yapmışsın kardesim emege biraz olsun saygı göster göstermiosanda gösteriomus gibi yap en azından insanların şevkini kırmadan yap... ayrıca şunu sölemek boynumun borcu imkanlarımız cebimizden zar zor cıkan '5 Lira'ayla var oluo o '5 Lira'ya en azından saygı gösterioruzki kötü yorum yapan şu anda pervasızca konusabilio... sitede tanıdıgım bi kaç kişi var soonda onlardan biridir ve o tanıdıklarımın her birisi kardesimdir... yorumlar için tsk. ederim Konu recm a.k.a venom tarafından (08-19-2009 Saat 10:28 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ... |
|
|
|
|
#27 |
|
Azimli Üye
|
lütfen daha fazla yorum yapmayın kötü yada iyi ben bi çalışma yaptım en azından emek werdim bunun için kendimle gurur duyuyorum gerisi önemsiz kimsenin ne dediği umrumda değil tavsiyeleriniz olrsa eyw. ama unutmayın herşeyin bi başlangıç noktası var buda onlardan biridir..
|
|
|
|
|
#28 |
|
Foruma Isınan Üye
|
ctrl v www.bombabomba.biz
|
|
|
|
|
#29 |
|
Forum Acemisi
|
pardon hevol kardesim yerini haddini bilsin derken herkez zaten haddini bilerek konusuo şu noktaya kadar öle yani gördügüm kadarıyla bazıları dısında ----kişi kendi bilir işi---- 1-mümkünse bana haddimi yerimi ögretmeye calısma ![]() 2-selamın aleyküm aleyküm selam'la beni tanıyamazsın yerimi haddimi bilemezsin 3- gercekten yorum morum olmasın artık uzamasın konu beni siteye üye olduguma pişman etmeyin mümkünse stres yumagı oldum 3 gündür |
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| S-colt için duvara sprey çalışması | soon | Graffiti | 6 | 08-16-2009 02:13 PM |
| bikaç tanede bn yaptım umarım beğenirsiniz :) | R1Za | Graffiti | 4 | 02-12-2009 07:16 PM |
| Sprey Boyayla Tablo Yapımı | SuNShiNe | Diğer | 3 | 08-20-2008 11:13 PM |
| inşallah beğenirsiniz | pesimist | Komik | 0 | 07-28-2008 09:45 AM |
| gülersiniz umarım | MÜPTELA | Komik | 7 | 07-28-2008 09:30 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|