PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trakonyadaki Gizli Mesaj

kafora aka şahmat
07-08-2009, 12:39 PM
'ilk yunus tokatı yiyince öteki yanağını uzatan yunus,ikincisi ise tokatı yiyince karşılığını veren yunus' ,,,,

ardından şu söz;

yunus tokatta yemez,tokatta atmaz!

geçen gün karşılaştığım bir din yazısında ise şöyle denilmektedir;

-hristiyanlığa göre sana zarar verene tepkini hiç bi tepki şekilinde göstermezsiniz
-museviliğe göre hata pek affedilmez ve sana zarar veren kişiye aynı zarar verilir
-Müslümanlıkta ise sana bi zarar verene ne sertçe tepki verirsin,nede basit bir tepki verirsin.

trakonyada ilk yunusun tokatı yiyince diğer yanağını uzatan yunus(hristiyanlıktaki gibi aynen),ikinci yunus tokat yiyince karşılığını veren yunus(musevilikteki gibi)

fakat sonra bir adam şarkıda 'Hayır böyle bir ikilikten söz edilemez, yunus tokatta yemez tokatta atmaz..'demektedir(MÜSLÜMANLIK'taki gibi)

alıntıdır

BERKANT
07-08-2009, 10:25 PM
güzel tşkler paylaşım için

Sfenks
07-09-2009, 11:07 AM
yerinde bi pylaşım tşk :)

kafora aka şahmat
07-09-2009, 12:09 PM
eyvallah:D

rap_kolik
07-09-2009, 11:16 PM
gzl paylasım tesekkurler..:)

kafora aka şahmat
07-10-2009, 09:12 AM
gzl paylasım tesekkurler..:)

eyvallah:)

Malibu
07-12-2009, 12:34 AM
eyvallahhhh bilmioyodum örendmm :D

RapubliX
07-12-2009, 04:34 PM
-hristiyanlığa göre sana zarar verene tepkini hiç bi tepki şekilinde göstermezsiniz
-Müslümanlıkta ise sana bi zarar verene ne sertçe tepki verirsin,nede basit bir tepki verirsin.(yani hiç bi şekilde göstermemiş oluyorsun)
iki tanım çelişkili
yunus tokatta yemez tokatta atmaz dediğine göre
müslümanlıkta sana zarar da gelmez zarar da vermezsin gibi bişey olsaydı böyle bi gizlilikten bahsedilebilirdi bu tanımları gören fanları şurdan da sago demekki bunu düşündü gibi bi his uyandırmaya çalışmışlar kendileri de inanmışlar ama sagopanın aklında bile yokmuştur kesinlikle bu tanımlar

kafora aka şahmat
07-16-2009, 01:51 PM
-Müslümanlıkta ise sana bi zarar verene ne sertçe tepki verirsin,nede basit bir tepki verirsin.(yani hiç bi şekilde göstermemiş oluyorsun)
iki tanım çelişkili
yunus tokatta yemez tokatta atmaz dediğine göre
müslümanlıkta sana zarar da gelmez zarar da vermezsin gibi bişey olsaydı böyle bi gizlilikten bahsedilebilirdi bu tanımları gören fanları şurdan da sago demekki bunu düşündü gibi bi his uyandırmaya çalışmışlar kendileri de inanmışlar ama sagopanın aklında bile yokmuştur kesinlikle bu tanımlar

orasını bilmiyorum sadık sadece paylaşmak istedim ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilmiyorum

eyvallahhhh bilmioyodum örendmm :D

mehmet ali öğrendiğin iyi olmuş ama birde Türkçe mizi güzel kullansan:D:D süper mod sun birde :D lütfen canım :D

sen de flood yapmasan:D iki mesajı birleştirdim :P