PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stallker - biri fame'mi dedi ? (part 3 diss track)

stallker
03-05-2012, 09:00 AM
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar;

Hazırlanmış olan track "Biri Fame'mi Dedi ?" serisinin "3.cü Partı"dır. Daha önceki partları dinleyenler anlatılmış olan konunun ve hangi kitlenin üzerine bu track'in hazırlanmış olduğunu zaten biliyorlardı. Yinede konuya ben biraz yine değinmek istiyorum.

Bildiğiniz gibi "Facebook" sosyal paylaşım platformunda. Abone sayısı, arkadaş sayısı ve çevresi olan insanların ben ünlüyüm ben Fame'mim diye dolaşmaya başlaması ve bunu arkadaşlarınında onaylaması kendini bazı kesimlere insanların kabul ettirme çabası ve bunu ne mantıkla insanlar kabul ediyorlar bilmiyorum ama kabul ettirmeyi başarması herkesten önce benim canımı sıkan bir olaydı sizler ne düşünürsünüz tabiki orası muamma herkesin fikir özgürlüğü vardır saygı duymak gerekiyor. Rap ortamını ve eski düzeni daha iyi yerlere götürmek yerine bu denli kötü bir duruma düşüren ve Rap müziği kullanarak bu kültürü manita bulmak için ve yine tanınmak için kozmuş gibi kullanan insanların genel kitlesine hitap edilen bir parçadır.

Genellemeye alınacak olursak, Biri Fame'mi Dedi ? serisinin;

"1.ci part"ında dalga geçme amaçlı yapılmıştı, insanların genelde karakteristik yapılarından bahsedilmiştir.

"2.ci part"ında genelde ortamlarındaki iğrençlikten yine karakteristik ve insanların nasıl namusunu satabilecekleri bu iş için nelere göz yumduklarından. Ortamı, rap alemini nasıl kullandıklarından bahsedilmişti.

Serisinin "3.cü part"ında ise hiçbişeyden bahsedilmedi arkadaşlar. Tamamen bi Diss Track yapıldı çünki artık seriler 1 yıldır 4 ay aralıklarda 2011 yılının başlarında yapılmaya başlanmıştı sabır taşı çatladı diyebiliriz.

Youtube İzleme Linki : eGQfkyXrm8w

Parça İndirme Linki : http://www.dosya.tc/server12/3yNHXi/Stalker-BiriFame_midedipart3.mp3.html

Yapmış olduğunuz her eleştiri ve her yorum değerlidir lütfen esirgemeyiniz. İsterseniz parçayı youtube'den izleyebilir eğer MP3'ünüzün elinizde bulunmasını istiyorsanız indirme linkinden rahatça indirebilirsiniz iyi seyirler.