Orijinalini görmek için tıklayınız : soru
By_KuLFeT
01-02-2008, 04:16 PM
bu beatlari kullanabiliyoruz demi yani yasal bi sakıncası yoK...??
RapubliX
01-02-2008, 08:00 PM
despo - instrumental vol1. Albümde yer alan beatlerin Yasal hakları alınmış olup kullanmak isteyenlerin Despo ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
Rapozof - instrumental vol1&2.Rapozof, beat sıkıntısı çeken MC’lere bir nebze de olsa yardım edebilmek için bu beatleri hediye ettiğini açıklarken, bu beatlere okumak isteyenlerin Myspace yoluyla kendisiyle irtibata geçip izin alması gerektiğini de belirtiyor.
----
da-poet nokz manta ve fenomen için bi bilgi yok onlar da bişi demezler heralde :S
despo - instrumental vol1. Albümde yer alan beatlerin Yasal hakları alınmış olup kullanmak isteyenlerin Despo ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
Rapozof - instrumental vol1&2.Rapozof, beat sıkıntısı çeken MC’lere bir nebze de olsa yardım edebilmek için bu beatleri hediye ettiğini açıklarken, bu beatlere okumak isteyenlerin Myspace yoluyla kendisiyle irtibata geçip izin alması gerektiğini de belirtiyor.
----
da-poet nokz ve fenomen için bi bilgi yok onlar da bişi demezler heralde :S
bisi demezler heralde koptum:D:D
By_KuLFeT
01-02-2008, 08:20 PM
yaa ne diyecekler sanki bizim sarkilar patlicakktaa patlasa bile onun yararinaa yanee beat onunn
RapubliX
01-02-2008, 08:20 PM
bişi derlerseler de selamımı söyle anlayışla karşılayacaklardır;):D
By_KuLFeT
01-02-2008, 08:24 PM
bişi yapmıycaklarsada yaparlarr... neysee yaa da poet falan sever karabükü :P :D:D:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.