Orijinalini görmek için tıklayınız : müjde ark.Lar ....
bboysercan
02-08-2008, 06:15 PM
herkese ya da bboy or bgirl'lere müjde :D ark.ıM taha'yla birlikte gençlik spor il müdürlüğüne break dans çalışmaları yapmak için başvurduk,çok olumlu geçti...ayın 20'snde belli olcak ama büyük ihtimalle mekanı ayarladık..bize katılmak isteyen ark.lar olursa bekleriz..kalabalık olursa daha etkili olur..bize salon ve araç gereç sağlıyacaklar..bize ulaşmak için bboy.sercan@hotmail.com ya da taha.kilic@mynet.com eklersenz sevinirz...
RapubliX
02-08-2008, 06:41 PM
hadi hayırlısı bakalım biz de izlemeye geliriz izleyici alırsınız heralde:D
bboysercan
02-08-2008, 07:13 PM
aLuruz aLuruz taby :D ayıp ettin :D
By_KuLFeT
02-09-2008, 05:17 PM
belki ögrenmeyede gelirik :p hayırlsı oSsun
sercaN la afern wala:Dseni seviyom:D
ganymede
02-19-2008, 11:19 PM
merhaba b-boy arkadaşlar sercan taha ve diğerleri sizi 8 mart da olacak partimize bekliyorum iki battle atarsınız artık:Dama kesin bekliyorum daha sonra ayrıntılı görüşürüz...
bboysercan
02-20-2008, 12:30 AM
merhaba b-boy arkadaşlar sercan taha ve diğerleri sizi 8 mart da olacak partimize bekliyorum iki battle atarsınız artık:Dama kesin bekliyorum daha sonra ayrıntılı görüşürüz...
tmm.. ayıp ettin her zaman her yerde :D yeterki isteyn..istek sizden gelmeyen ibne:D:D bana ulaşırsın..msn imi verdm yukarda... yukarda da biri yazmış. bende onu seviom :D zuahhaha :D
rC_rAq0
03-13-2008, 07:30 PM
herkese ya da bboy or bgirl'lere müjde :D ark.ıM taha'yla birlikte gençlik spor il müdürlüğüne break dans çalışmaları yapmak için başvurduk,çok olumlu geçti...ayın 20'snde belli olcak ama büyük ihtimalle mekanı ayarladık..bize katılmak isteyen ark.lar olursa bekleriz..kalabalık olursa daha etkili olur..bize salon ve araç gereç sağlıyacaklar..bize ulaşmak için bboy.sercan@hotmail.com ya da taha.kilic@mynet.com eklersenz sevinirz...
serCan kaRdeŞim beNim breAk daNsa meraKım ezeLden beRi waR aMa fırSat 0LupTa böLE bi 0LuŞum içiNde yer aLamadım yaNe iLk eLemaNınıs beNim :p :p :D
UYARI : Kardeş Forum Göz Estetiği Açısından Fontlarına biraz dikkat edersen seviniriz. Teşekkürler.
*EmO*WrestlinG*
03-16-2008, 09:51 PM
ben güreşçiyim valla gençlik spor herşeyimize he diyo ama hiç icraat görmedim o iş yatar bence il dışına göndermeye para bile bulamıyolar taki break dans için böle bişi yapcaklar zannetmem onlar break dans ne bilmez bile:D
bboytaha
03-18-2008, 11:14 PM
ben güreşçiyim valla gençlik spor herşeyimize he diyo ama hiç icraat görmedim o iş yatar bence il dışına göndermeye para bile bulamıyolar taki break dans için böle bişi yapcaklar zannetmem onlar break dans ne bilmez bile:D
mekanı verdiler ama biz gitmiorz cunku pazartesi çarsamba persembe gunleri verdiler saat 5 e kadar biz zaten 4 de 5 de cıkıoz okuldan:s ama yeni mekan arayısındayız inş bulcaz...
mkursadulusoy
03-20-2008, 10:31 AM
bend brenk dans yapmak istym ama götüm cok bvuyuk sanırım:D:D:D:D
bboytaha
03-21-2008, 05:26 PM
inşaLLah biras üstüne düşün sercan taha evLadım yükLEnin sizi tutamasLar :D bu gaz size 3 ay yeter aq
:D:Dinş bulcaz ama kimse ilgi duymuyo yaa kursat hariç:Dhiç öğrenmek isteyen yok.türkiyenin en zayıf sehriyiz break dance konusunda galiba 5 6 break dans cı war doğuda bile 20 30 kisilik break dance tayfaları var.olmuyo bole...
melodrama
03-22-2008, 12:01 AM
ya ben çok isterim aslında öğrenmek ama çankırı şartları gerçekten biraz zor üni de inş:D:D hayalllerimden biri:D ama emeğinize sağlık yaa güzel bişey
bboysercan
03-22-2008, 07:10 PM
ya ben çok isterim aslında öğrenmek ama çankırı şartları gerçekten biraz zor üni de inş:D:D hayalllerimden biri:D ama emeğinize sağlık yaa güzel bişey
ewt çok zor...geçnlk spor vermedi zahten alanı kaldık yine açıtkta...inş. yaparsın ilerde..ama çankırıdan gitmeyi bekleme kendi çapında yap bişiler.. çok beklersen geç kalırsın..
waLLa sirjan ben istiyom abi bi amuda kaLkınca dengeyi sağLasam çok şeyLEr yabacamda :D yha da onu bırak takLa atmayı öğret gerisi boş :D maçLarda goLLErden sonra taqLa atayım D:
walla ben kalkıyorum amuda hatta 4 sene once ters takla bıle atıyordum sonra hocam vardı gures hocası neyse ona dedım bıde çim sahada atayım o yok olum daha erken dedı ben dınlemedım bı attım atıs o atıs belımde iz kaldı bıdahada atamadım :(
bboysercan
03-25-2008, 11:57 PM
yaa :D aha öle olarsın :D az söz dinle adam oL :p :D
BBOYEDDY
04-04-2008, 07:46 AM
hayırlı olsun
bboyjoker
05-15-2008, 10:44 PM
ya bıs salonu aldık zaten kapalının altındayıq hemen ogrenmek ısteyenler gercekten ogrenmek ısteyenler bıldıklerımızı ogretmek bızım ıcın buyuk zevk 05437425578 b-boy joker ulasın bana sword_18_18_@hotmail.com pazartesı persembe gunlerı calısmalarımız
Malibu
01-25-2009, 12:11 PM
h.olsn devam ediyormu hayla
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.