PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kucaklayıcı bir isim

ganymede
07-09-2007, 01:43 AM
arkadaşlar tüm çankırı underground u içine alan graf cıları rapper ları hepsini içine alan bir isim bir slogan ne biliyim hepimizin barındığı bir yer gibi ne olabilir böyle markaların sloganları gibi fikirleriniz neler eğer birşey bulursak ne biliyim graffi ticiler taglerinin yanında bu ismide not olarak koyar track lerde anılır çankırı underground un simgesi olur fikirleriniz nelerdir?

rad
07-09-2007, 03:21 AM
hmmm ei olar bi de hepimizin taqılacağı bi meqan Olsun derim ben orda oturalım kalkalım millet görsün sonra yawaş yawaş öğrenir RAp ne demek

c3n-egemen
07-24-2007, 09:53 PM
ewet arkadailar bence de böle bir şey gerekli fakat suana kadar kimse fikrini belirtmemiş isterseniz bi buluşalım bu kunuyu ve diğer konuları görüşürz yer mekanı size bırakıyorum....

RapubliX
07-25-2007, 12:46 PM
evet buluşmak yani bu sadece 4 5 kişinin değil Çankırı da Hiphop adına bişeyler yapan herkesin buluşması gerek ve fikirler gerek örneğin bi işaretimiz olabilir kadıköy acil kreuzberg city ' nin gibi mesela toplandığımız yerler olabilir sloganımız olabilir graff çizen arkadaşlar her yere o sloganı yazar yani ne bilem Çankırı Yeraltı ' nı herkese duyurmamız lazım ??

ganymede
09-09-2007, 11:01 AM
arkadaşlar bu konuya daha fazla yorum yapacak olan kişiler yokmu ben rapçilerin oturup konuşacağı yerler için öncelikle hasret sonrada can internet cafeyi öneriyorum ama daha kapsamlı düşünelim yorumları bekliyorum...

Riyazat
09-09-2007, 02:33 PM
BeyLer okullar açılmadan buluşaLımki okul zamanında sorun olmasın. . .
Eğer itirazı olmayan varsa..Yanlış anlamayın..
Emir vermek gibi olmasın ama
Ayın 13.ünde Perşembe günü
Belediye İş merkezinin Önünde buLuşaLım..
saat 16.00 olabiLir meseLa ?
Ordanda bi ortam veya bi mekan buluruz..
Cevaplarınızı bekLiyorum. . .
Böyle olmayacak en iyisi ben yer söyleyim kabul eden eder..
İşi olan falan varsa anlayışla karşlarız. .

RapubliX
09-09-2007, 05:13 PM
ramazandan sonraki ilk pazar buluşuyoruz ve de ramazan'da ilk önce bi msn buluşması yapmak gerekiyo saati ve mekanı ayarlamak için o yüzden az sonra bi konu (http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=223) açacam kesin gelecekler oraya geliyorum diye bi post atsın;)

c3n-kaptanblack
09-15-2007, 09:34 PM
sadık bulusmak çok önemli ama kimse yok iş ciddiye binince. herkes ne yapabilio birlikten kuvvet doğar hesabı yapabileceklerimizi konusuruz.ayrıca ramamazan sonu olmasıda gerekmio.ramazanda iftardan sonra ne olcak en fazla 1-2 saatimizi alır.

RapubliX
09-16-2007, 04:48 AM
yani başkan yeni gelen üyeler fln da olursa işte 21 ekimde olsun:);)

AzraiL
09-16-2007, 10:42 AM
ya hu bu sitede ist de olan yok mu :D

sound of c3n
09-17-2007, 08:27 PM
bencede bulusmamız lazım bence hemen bir hafta sonu bu organizasyonu gerçeklestirelim bence birileri buna bir önder olsun yani milleti toplasın benim üstüme düsen görev varsa yapmaya her zaman hazırım
ü

ganymede
09-19-2007, 04:47 PM
arkadaşlar biz bunu tartıştık bence en iyi ramazandan sonra aceleye gerek yok ramazan ayını bir tamamlayalım hayırlısıyla o zamana kadar gerekli hazırlıkları yapın çünkü toplama albüm sonra hiphop festivali gibi önemli konularıda konuşacaz herkes kendi görüşlerini orada söylesin uygun olanıda uygulayalım...

RapubliX
09-19-2007, 06:23 PM
21 Ekim büyük gün :)

c3n-egemen
10-04-2007, 12:37 PM
lan baskanmısın ne boksun :D hakan ben amcamlardayım anca bole bisiler yazabilioz amk. nese sen bna olayları bildirirsin

evliya-ı.rap
01-02-2008, 05:26 PM
arkadaşlar bu konuya daha fazla yorum yapacak olan kişiler yokmu ben rapçilerin oturup konuşacağı yerler için öncelikle hasret sonrada can internet cafeyi öneriyorum ama daha kapsamlı düşünelim yorumları bekliyorum...

patron bana kalırsa internet cafede olmaz yhanii evt gzl bi fikir ama net cafede olmaz

18li-Licious
01-02-2008, 11:13 PM
Himm... ben gelemem saten :D
bence bi kafede bulusun :D
En iyisi nargile olan bir yer :D